Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα της δεκάχρονης που απήχθη από την 33χρονη

  15/09/2020 16:25
Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα της δεκάχρονης που απήχθη από την 33χρονη

Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα της δεκάχρονης που απήχθη από την 33χρονη

  15/09/2020 16:25
Η επανένωση της 10χρονης που είχε απαχθεί έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη και του αδελφού της με τη μητέρα τους είναι θέμα ημερών.
 
Η μητέρα, που όλον αυτόν τον καιρό επικοινωνούσε με τα παιδιά της, που φιλοξενούνται σε ίδρυμα, περιμένει με αγωνία να τα σφίξει στην αγκαλιά της και για πρώτη φορά δίνει απαντήσεις για τις σχέσεις που είχε με την κατηγορούμενη.
 
«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και είχαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο», είπε η μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.
 
Σύμφωνα με την ίδια, ποτέ δεν περίμενε πως κάποιος θα της άρπαζε το παιδί της έξω από το σχολείο του. Ειδικά όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που κατηγορείται για την πράξη αυτή έμεινε έκπληκτη.
 
«Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της. Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου», συνέχισε.
 
Όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει και τα παιδιά της, η ψυχική υγεία των οποίων προέχει.
 
Άκουσε πολλά και βρέθηκε η ίδια και η οικογένειά της στη θέση του κατηγορούμενου. «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δε διάβαζα τίποτα, δεν άνοιξα το κινητό μου. Η οικογένειά μου και κυρίως οι γονείς μου πέρασαν δύσκολα», είπε.
 
Το ίδιο υποστήριξε και η αδελφή της και νονά της δεκάχρονης.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας