Συνελήφθη ο γονιός-αρνητής μάσκας που ξυλοκόπησε καθηγητή στα Χανιά

Στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων οδηγήθηκε ο πατέρας που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, ενώ αναμένεται και η σύλληψή του.

Είχε προηγηθεί, η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του καθηγητή στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, στα Χανιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το zarpanews. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για σωματική βλάβη, αφού φέρεται να έριξε κουτουλιά και να κλώτσησε τον εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου των Χανίων, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον 39χρονο πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο πατέρας αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο παιδί του πριν μπει στο σχολείο

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του zarpanews.gr, που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί, αυτός αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Δράστης: «Το παιδί μου φοβήθηκε και... του έπαιξα μια κουτουλιά»
Ο δράστης σε μιλώντας στην εκπομπή Livenews στο Mega, παραδέχτηκε την πράξη, αλλά ισχυρίστηκε ότι παιδί του πιέστηκε από τον καθηγητή για να φορέσει μάσκα, εντός του σχολείου.

Ο ίδιος δήλωσε ότι, «πάει να μπει ο γιος μου μέσα, εκεί που ήταν τα άλλα παιδάκια με τις μάσκες και τον αρπάζει ο καθηγητής και του λέει «πάρε μάσκα». Και του λέει το παιδί μου «εγώ δε θέλω μάσκα, δε φοράω μάσκα». Και το πιάνει το παιδί μου από το χέρι και του επιβάλλει να βάλει μάσκα. Τρόμαξε το παιδί μου και φοβήθηκε. Μου λέει, «δε θέλω να ξαναπάω σχολείο». Φοβήθηκε το παιδί μου και το είδα κλαμμένο και του έπαιξα μια κουτουλιά».

Για το περιστατικό, παρενέβη και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία όπως ενημέρωσε με ανάρτησή στο Facebook, ειδοποίησε τον εισαγγελέα. «Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές», τόνισε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή
Το συγκλονιστικό γράμμα της 12χρονης στον Κολωνό-«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»