Παρασκευή 25 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μετά τα μπουζούκια αλλάζουν ωράρια στριπτιτζάδικα και μπαρ στην Ελλάδα

  11/08/2020 17:42
Μετά τα μπουζούκια αλλάζουν ωράρια στριπτιτζάδικα και μπαρ στην Ελλάδα

Μετά τα μπουζούκια αλλάζουν ωράρια στριπτιτζάδικα και μπαρ στην Ελλάδα

  11/08/2020 17:42
Μετά τα μπουζούκια πήραν σειρά και τα στριπτιτζάδικα στην Ελλάδα που αλλάζουν το ωράριό τους, προσαρμοζόμενα στα νέα δεδομένα που έφεραν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα για τον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων κορωνοϊού.
 
 
Κάποια από αυτά, με ανακοινώσεις πληροφορούν τους πελάτες πως αλλάζουν ωράριο. Παράδειγμα επιχείρηση στη Χαλκιδική που με ανάρτησή της στο Facebook ενημερώνει πως μέχρι τις 23 Αυγούστου αλλάζει το ωράριο λειτουργίας και θα είναι ανοιχτή από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.
 
Νέα ωράρια λειτουργίας εφαρμόζουν και κλαμπ στη Χαλκιδική, σε μια προσπάθεια να σώσουν ό,τι σώζεται από τη σεζόν ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου. Το παλαιότερο Club της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί από τις 19.00 έως και τα μεσάνυχτα. Το τροποποιημένο ωράριο εφαρμόζεται από σήμερα μέχρι και τις 23 Αυγούστου, περίοδο κατά την οποία θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα, όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 15 περιοχές της χώρας - ανάμεσά τους και η Χαλκιδική - θα κλείνουν από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί από σήμερα 11 Αυγούστου έως τις 23 Αυγούστου.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας