Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

  14/07/2020 07:47
Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

  14/07/2020 07:47
Δύο ενέδρες θανάτου με διαφορά 10 ημερών είχαν στηθεί σε Χαϊδάρι και Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019, με αφορμή τη διακίνηση ναρκωτικών.
 
Στις 14 Ιουλίου 2019, ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής προσέλκυσε τον 33χρονο αντίπαλό του από την Αλβανία σε καφετέρια με δόλωμα μία γυναίκα. Τον σκότωσε με τρεις σφαίρες.
 
Στις 24 Ιουλίου, αδερφικός φίλος του 33χρονου θύματος, έστησε αντίστοιχο ραντεβού θανάτου στον 25χρονο Τούρκο στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι. Όταν έφυγε το "δόλωμα", ο δράστης εμφανίζεται στο παράθυρο και πυροβολεί τρεις φορές τον 25χρονο.
 
Όμως, το όπλο του παθαίνει εμπλοκή, τότε περνά στο εσωτερικό του καταστήματος και είναι τέτοιο το μένος του που χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι το θύμα με τη λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα τον έβριζε. Μάλιστα το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από τη δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και η γεμιστήρα.
 
Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξιχνίασαν και τα δύο εγκλήματα, με το δεύτερο να είναι αντεκδίκηση του πρώτου. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος που δολοφονήθηκε στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, είχε σκοτώσει δέκα ημέρες πριν τον 33χρονο στο Χαϊδάρι.
 
Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 25χρονου, είναι τέσσερις 4 αλλοδαποί ηλικίας 24, 26, 30 και 32 ετών και διαπράχθηκε στο πλαίσιο αντεκδίκησης για την ανθρωποκτονία του 33χρονου ομοεθνούς τους.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Πηγή: The Toc
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας