Παρασκευή 7 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

  08/07/2020 21:53
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

  08/07/2020 21:53
Στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας ενός 25χρονου Τούρκου, που είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2019 μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η εκτέλεση του νεαρού Τούρκου μέσα στην καφετέρια ήταν «απάντηση» σε άλλη δολοφονία που είχε διαπραχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα. Έτσι, για να καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο οι αστυνομικοί αρχικά εξιχνίασαν τη δολοφονία 33χρονου στις 14 Ιουλίου 2019 στο Χαιδάρι.
 
Δράστης της δολοφονίας ήταν ο 25χρονος Τούρκος, ο οποίος εκτελέστηκε μέσα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη. Τα εγκλήματα εντάσσονται στο πλαίσιο πολέμου ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες.
 
Ο 25χρονος είχε σκοτώσει λίγες ημέρες νωρίτερα το θύμα του εξωτερικά καφετέριας. Μαζί του βρίσκονταν δύο συνεργοί του, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές. Η αντίπαλη συμμορία απάντησε με τη δολοφονία του 25χρονου. Δράστες είναι τέσσερις άντρες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν ο 24χρονος και ο 26χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
Πηγή: Έθνος
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας