Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Υπογραφή ψευτογιατρού σε άλλο ένα θάνατο-«Ήταν καρκινοπαθής, την άφησε τριάντα κιλά»

  06/07/2020 20:05
Υπογραφή ψευτογιατρού σε άλλο ένα θάνατο-«Ήταν καρκινοπαθής, την άφησε τριάντα κιλά»

Υπογραφή ψευτογιατρού σε άλλο ένα θάνατο-«Ήταν καρκινοπαθής, την άφησε τριάντα κιλά»

  06/07/2020 20:05

Ακόμη μια τραγωδία με την υπογραφή του ψευτογιατρού είδε το φως της δημοσιότητας. Μια 35χρονη νηπιαγωγός, μητέρα δύο παιδιών, πέθανε όταν διέκοψε τη θεραπεία της για τον καρκίνο, προκειμένου να ακολουθήσει τις «θεραπευτικές» μεθόδους του.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας μίλησε στο Star για τον αγώνα που έδωσε για να κρατήσει στη ζωή την κόρη της και στο τέλος εξαπατήθηκε.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου ότι εξαπατηθήκαμε τόσο πολύ». Ο ψευτογιατρός τους είπε ότι θα έφερνε κάποια έλαια από το Άγιον Όρος, τα οποία είναι ένα βήμα πριν εγκριθούν από τον ΕΟΦ και κοστίζουν 8.000 ευρώ. 

«Σηκωνόμουν από τις 6 για να βάλω στον αποχυμωτή τα αποστάγματα και η κόρη μου πήγαινε στο πανεπιστήμιο με μπουκάλια και έπινε τα ζουμιά. Ψάχναμε να βρούμε κότα από κοτέτσι και όχι από κρεοπωλείο, κατσίκι από βουνό, βούβαλο... Δεν μπορείτε να φανταστείτε» είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πως η κοπέλα σταμάτησε να τρώει και αρκούνταν μόνο στα ροφήματα που σύστηνε ο «γιατρός».

Μάλιστα, η κοπέλα αδυνάτισε πολύ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου αφαιρέθηκαν τέσσερα λίτρα νερό από τους πνεύμονές της.

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο ψευτογιατρός έμπαινε στο δωμάτιο και έκανε ενέσεις στην κόρη της ενώ επενέβαινε και στο έργο των γιατρών που της παραχωρούσαν θεραπεία. «Την είχε αφήσει 30 κιλά. Ήταν σε οικτρή κατάσταση και έφυγε από ανακοπή».

Συνολικά, ο ψευτογιατρός απέσπασε από την οικογένεια 60.000 ευρώ. Όπως λέει η μητέρα, το κορίτσι της δικαιώθηκε και αυτή και η οικογένειά της θα κινηθούν νομικά.

«Πέθανε από εξαντλητική δίαιτα»

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 35χρονης, υπάρχουν ενδείξεις ότι η κοπέλα δεν πέθανε από τον καρκίνο αλλά από την εξαντλητική δίαιτα που της υπέβαλε ο ψευτογιατρός.

«Δεν γίνεται τον Ιανουάριο του 2017 να μην έχει τίποτα και τον Ιούλιο να πεθαίνει χωρίς να έχει μεταστάσεις» τόνισε ο δικηγόρος.

«Οι γονείς της της έλεγαν να σταματήσει. Την είχε απομονώσει από τους συγγενείς της και ειδικά από μια θεία της που είναι νοσηλεύτρια».

Πηγή: cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας