Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μήνυση εναντίον της κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της «κοκκινομάλλας» απαγωγέα

  02/07/2020 21:41
Μήνυση εναντίον της κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της «κοκκινομάλλας» απαγωγέα

Μήνυση εναντίον της κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της «κοκκινομάλλας» απαγωγέα

  02/07/2020 21:41
Αντιμέτωπη πλέον και με τον πρώην σύζυγό της είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο ισχυρισμός της ότι ο πρώην άνδρας της την εξέδιδε και κρατούσε τα χρήματα, είχε ως αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της 33χρονης.
 
Μιλώντας στο MEGA, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης, Χαράλαμπος Αποστολίδης, σημείωσε πως οι ισχυρισμοί της γυναίκας είναι αβάσιμοι, αφού ο πρώην σύζυγός της κατοικούσε σε άλλη πόλη.
 
«Ισχυρίζεται, προφανώς για να παραπλανήσει τις Αρχές, ότι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ο σύζυγός της την οδήγησε στο να γίνει εκδιδόμενη.
 
Πλην όμως ο σύζυγός της από τον Νοέμβριο είχε μετοικίσει σε άλλη πόλη. Με ποιον τρόπο λοιπόν το έκανε αυτό. Δεν βλέπω σε τι μπορεί να την ωφελήσει υπερασπιστικά αυτός ο ισχυρισμός».
 
Ψέματα ότι της αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού
Αναφερόμενος στην επιμέλεια του παιδιού τους, ο κ. Αποστολίδης σημείωσε πως είναι ψέμα ότι από την 33χρονη αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού της από κάποιο επαρχιακό Πρωτοδικείο.
 
«Με συμβολαιογραφική πράξη ανατέθηκε, και με τη συναίνεσή της, η επιμέλεια του μικρού παιδιού στον πατέρα».
 
Το παιδί της 33χρονης και του πρώην συντρόφου της παρακολουθείτε από παιδοψυχίατρο, καθώς θα πρέπει να είναι έτοιμο να μάθει τις πράξεις της μητέρας του, είπε ο κ. Αποστολίδης.
 
«Το παιδί παρακολουθείτε από παιδοψυχίατρο γιατί κάποια στιγμή θα μάθει, όχι μόνο τα εγκληματία της μάνας της, αλλά και αυτά που έλεγε για τον πατέρα της».
 
Ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης σημείωσε πως ο πελάτης του φοβάται ότι υπάρχουν πολλά πίσω από αυτήν την υπόθεση.
 
Πηγή: in.gr
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας