Ξεσπά μέσα από το Νοσοκομείο η Ιωάννα-Το παράπονο της 34χρονης που δεν μπορεί να κοιμηθεί από τους πόνους

Τη μάχη της με τα εγκαύματά της και την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση δίνει το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, η άτυχη Ιωάννα, από το Θριάσιο νοσοκομείο.

Μετά από 5 χειρουργεία ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα για την κοπέλα, που υποφέρει από τους πόνους και παράλληλα αγωνιά για τη δικαστική έκβαση της υπόθεσης. Ωστόσο, αναμένει μια συγγνώμη από τη δράστρια, η οποία ακόμα δεν έχει ακουστεί...

Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, "εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα".

"Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη" υπογραμμίζει η άτυχη Ιωάννα, την ώρα που η 35χρονη Έφη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Να σημειωθεί πως το συμβούλιο των φυλακών είναι αρμόδιο να αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.

Μέχρι στιγμής, την Ιωάννα έχει επισκεφθεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα σημειώματα της 35χρονης γυναίκας η οποία στις 20 Μαΐου έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, προκαλώντας της ανεπανόρθωτη ζημιά.

Σύμφωνα με το Mega, οι σημειώσεις αυτές είναι χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και έναν τίτλο και βρέθηκαν από τις Αρχές στο σπίτι της μετά τη σύλληψή της. Σε πολλές περιπτώσεις δεν βγαίνει κανένα νόημα, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο θολωμένο ήταν το μυαλό της. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να τον κρατήσει κοντά της.

"Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν ‘κρατήσεις’ τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή" έγραψε η 35χρονη ενώ σε άλλη σημείωση αναφέρει:

"Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…".

ΔΙΑΒΑΣΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης για τον Νώντα-«Αν φύγει η λευκή μαγεία…»

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι

Μετά τις αποκαλύψεις, τα στοιχεία και κυρίως τη σύλληψη, οι φίλοι και συγγενείς της 35χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας δικός τους άνθρωπος κρυβόταν πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι.

Τεράστιο ήταν το σοκ για την αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία ενώ την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: "γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΣΥ η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Μαραθώνια, χωρίς σημαντικά προβλήματα η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ΤΑ-Όλα όσα έγιναν