Κρίθηκαν προφυλακιστέες μάνα και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου που τις κακοποιούσε

Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, η 45χρονη και η 18χρονη κόρη της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου, την περασμένη Κυριακή, στον Εύοσμο.
 
Όπως έγινε γνωστό, η 18χρονη απολογήθηκε ότι ήταν αυτή εκείνη που κατάφερε τις 21 μαχαιριές στον πατέρα της, αποδίδοντας την πράξη της στη σεξουαλική κακοποίηση που -σύμφωνα με όσα κατήγγειλε- υφίστατο τα τέσσερα τελευταία χρόνια από το θύμα.
 
Από την πλευρά της, η μητέρα της φέρεται να είπε ότι δεν γνώριζε για τα όσα βίωνε η κόρη της, λέγοντας ότι και η ίδια υπήρξε θύμα σωματικής κακοποίησης από τον 49χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.
 
Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή τους κράτηση.
 
Η 18χρονη κόρη, στην απολογία της στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε απ’ όταν ήταν 14 ετών μέχρι και λίγες ημέρες πριν αποφασίσει να τον σκοτώσει, μαζί με τη μητέρα της.  «Είχα πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα μου από τα 14 μου, από τη β’ γυμνασίου μέχρι σήμερα. Την τελευταία φορά ήταν την Τετάρτη, πριν βάλω τέλος στον εφιάλτη που περνούσα» είπε η 18χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 49χρονου.
 
Η 45χρονη σύζυγος του θύματος και μάνα της 18χρονης υποστήριξε ότι «δε γνώριζα τίποτα. Δε μου το είχε εκμυστηρευτεί το παιδί μου. Τα χαράματα εκείνης της μέρας, της Κυριακής, έμαθα τι γινόταν και την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος σε αυτά που βίωνε τα τελευταία χρόνια».
 
Θύμα κακοποίησης ισχυρίστηκε πως ήταν και η σύζυγος του 49χρονου ενώ επικαλέστηκαν και κάποιες οικονομικές διαφορές. Όπως ανέφερε η μητέρα, υπό αυτές τις συνθήκες εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά, ενώ κατά καιρούς φέρεται να φιλοξενείτο σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.
 
 
Η ίδια φέρεται στο μεσοδιάστημα να είχε συνάψει σχέση με άλλο άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί.
 
Κατόπιν παρότρυνσης όμως του γιου τους -ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής– επέστρεψαν στο σπίτι όπου ζούσαν επί της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο, δυτικά της Θεσσαλονίκης.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν προανακριτικά, συνεχίστηκε η εις βάρος τους κακοποίηση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη, ενεργώντας από κοινού, φαίνεται να μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί στο σπίτι του στον Εύοσμο και αφού ακινητοποίησαν το θύμα και τον μαχαίρωσαν επιφέροντάς του πολλαπλά τραύματα.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Η πρώτη αντίδραση Πισπιρίγκου μετά την ισόβια κάθειρξη-«Έχω ήδη ασκήσει έφεση»
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών στην Ελλάδα-Μπουνιές, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα
Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας