Ετοίμαζε την επίθεση με βιτριόλι για ένα χρόνο η 35χρονη-Έκρυβε τη διπλή ζωή της

Το ιστορικό από τις κινήσεις του laptop και των δυο κινητών τηλεφώνων της 35χρονης που φρόντισε να διαγράψει λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη της, προσπαθούν να επαναφέρουν οι ερευνητές των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.
 
Ο στόχος είναι διπλός. Από τη μία θέλουν να δουν σε βάθος χρόνου τις κινήσεις και τα πλάνα της 35χρονης σε ό,τι έχει να κάνει με την Ιωάννα και από την άλλη να διαπιστώσουν αν κάποιος τη βοήθησε σε συγκεκριμένες ενέργειές της γνωρίζοντας ή όχι τα όσα σατανικά σχεδίαζε.
 
Οι πληροφορίες λένε, ότι σε πρώτη φάση, η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκτιμά ότι όλα τα έκανε από το διαδίκτυο. Από εκεί προμηθεύτηκε το βιτριόλι και αγόρασε για 60 ευρώ τον «κοριό» για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ιωάννας και του φίλου της του Νώντα. Η κολλητή της φίλη που διατηρεί κομμωτήριο, δεν γνώριζε τίποτα και όπως φαίνεται η 35χρονη Έφη όλα τα σχεδίαζε μεθοδικά τον τελευταίο χρόνο φροντίζοντας να συμπεριφέρεται φυσιολογικά κρύβοντας καλά τη διπλή ζωή που είχε.
 
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το screen shot από τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησε η δράστης για τη διαφυγή της και οι άλλες δύο τις διαδρομές της Ιωάννας όπως τις έβλεπε η 35χρονη σε real time από το κινητό της μέσω tracker
 

Ενώ έδειχνε ένα απλό εργαζόμενο κορίτσι της διπλανής πόρτας, ήταν στην πραγματικότητα μια γυναίκα - αράχνη που καθημερινά τον τελευταίο χρόνο ύφαινε τον ιστό του εγκληματικού της σχεδίου για να εξολοθρεύσει τη «φανταστική» αντίζηλο της, που από τα χρόνια του σχολείου στην Αμφιλοχία, αποτελούσε και εμμονή της.
 
Μέσα στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτα που να συνδέει την 35χρονη με την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι εκτός από τα ρούχα, την περούκα και την κάρτα. Αναζητήσεις στο διαδίκτυο, σημειώσεις, χάρτες, διαδρομές, ακόμη και φωτογραφίες, φρόντισε να τα εξαφανίσει, ενώ όπως λένε οι ίδιες πηγές, είχε προετοιμάσει τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της στην περίπτωση που έπεφτε στην παγίδα του νόμου.
 
Επέλεξε, δηλαδή, να ακολουθήσει τον δρόμο της άρνησης και της σιωπής ελπίζοντας ότι τα στοιχεία που θα συγκέντρωναν οι αστυνομικοί και χωρίς την ομολογία της, δεν θα ήταν επαρκή για να τη στείλουν φυλακή. Όμως από το χθεσινό αποτέλεσμα της προφυλάκισής της απεδείχθη ότι οι εκτιμήσεις της ήταν λανθασμένες.
 
Οι σημειώσεις που βρέθηκαν, δεν φαίνεται να έχουν σχέση με το χτύπημα στην Ιωάννα αλλά πιθανότατα αφορούν σε πρόσωπα και καταστάσεις που είχε βάλει στο μάτι και ίσως επικεντρωνόταν σε αυτά το επόμενο χρονικό διάστημα...
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών στην Κιβωτού του Κόσμου
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δολοφόνο της 40χρονης, στο Μενίδι
Προηγήθηκαν πολλά περιστατικά βίας πριν τη δολοφονία στο Μενίδι-«Την είχε απειλήσει με μαχαίρι όταν ήταν έγκυος»
Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι-« Την είδα και έβγαλα το μαχαίρι»
«Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»-Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος του Μενιδίου
«Εδώ και μία εβδομάδα με παρακολουθεί, θα σας κάψω, απείλησε»-Η δραματική κατάθεση της 40χρονης
Μετά την Σιλιάνοφσκα προκαλεί και ο Μιτσκόσκι-«Θα αποκαλώ τη χώρα μου Μακεδονία, αν θέλετε, πάμε Χάγη»
Ηχητικό ντοκουμέντο: Τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις της 40χρονης για βοήθεια λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της
Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στην Ελλάδα
Θανατηφόρο τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία-Ένας νεκρός και δύο τραυματίες