Οι αρχές ψάχνουν απαντήσεις για το αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει για τα αίτια αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το αιματηρό επεισόδιο στα Ζωνιανά που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αδερφών, 45 και 54 χρονών μετά από συμπλοκή με μέλη γνωστής οικογένειας στην περιοχή.

Η κυριότερη δυσκολία που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικές αρχές είναι η κλειστή κοινωνία των Ζωνιανών με τους κατοίκους του χωριού στη θέα των αστυνομικών να κλείνουν τα… στόματά τους.

Τι είναι γνωστό μέχρι στιγμής
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αιματηρό περιστατικό έγινε σε… δύο πράξεις.

Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, χθες αργά το απόγευμα, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο.

Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας.

Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν και… όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα.

Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα ερωτηματικά
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» ως προς την… πρώτη πράξη του αιματηρού περιστατικού ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο 45χρονος ξυλοκοπήθηκε κοντά σε καφενείο της περιοχής ή αν εκείνος κινούνταν με το αυτοκίνητό του και τον σταμάτησαν οι δράστες.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος ο 45χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ποιος του επιτέθηκε με την μαγκούρα.

Όπως αναφέρουν στελέχη της αστυνομίας κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει. «Δεν είναι δυνατόν να μη γνώριζε ο 45χρονος ποιοι τον χτύπησαν και λίγη ώρα μετά να είναι ενήμερος ο 53χρονος αδερφός του» σχολίαζαν.

Ως προς την δεύτερη… πράξη του αιματηρού περιστατικού ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ή αν πυροβόλησε μόνο ο δράστης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το σημείο έλειπαν οι κάλυκες ωστόσο υπήρξαν αρκετά θραύσματα τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση.

Δειτε Επισης

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα-Είχε τραυματιστεί στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής