Εκτός ελέγχου Τούρκος πολιτικός-«Οι Έλληνες θα αναγκαστούν να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία»

Μέχρι τη Σικελία θα αναγκαστούν να κολυμπήσουν οι Έλληνες αυτή τη φορά, δηλώνει ο ΓΓ του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ), Ισμέτ Μπουγκούκαταμαν, χαρακτηρίζοντας "θρασύ" τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
 
Στη γραπτή ανακοίνωσή του η οποία αποτελεί απάντηση, όπως αναφέρει, στις δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων, ο ακροδεξιός βουλευτής αναφέρει ότι “είναι θρασείς εκείνοι που μετατρέπουν την κωμωδία αυτή σε μίσος δίχως όρια, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος επιτίθεται στον Αττατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο τους για ‘Ποντιακό Κράτος’ και εκείνοι που καίνε την τουρκική σημαία”.
 
“Ας μην έχουν καμιά αμφιβολία ότι θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη. Τις αρετές του τουρκικού έθνους τις γνωρίζουν καλύτερα οι πρόγονοι των Ελλήνων που έζησαν για αιώνες εθελοντικά υπό τουρκική κυριαρχία”, υποστηρίζει ο ακροδεξιός βουλευτής, προσθέτοντας ότι δεν είχε σπάσει ούτε μια μύτη Έλληνα, πέραν των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών που στραγγάλισε ο Κεμάλ Ατατούρκ για την πατρίδα”.
 
“Η σύστασή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσουν το λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν με χαρά τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ 1919-1922”.
 
“Διαφορετικά θα θυμίσουμε ότι δεν έχουν εξαντληθεί οι αττατουρκιστές (κεμαλιστές) του τουρκικού έθνους και μπορεί να να χρειαστεί  αυτή τη φορά να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία”, αναφέρει.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Κατέρριψαν πύραυλο των Χούθι οι ΗΠΑ-Στόχος πλοίο με τέσσερις Έλληνες
Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή