Εντόπισαν τον οδηγό που μετέφερε τη «μαυροφορεμένη» στην ενέδρα με το βιτριόλι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη καθώς, όπως φαίνεται, εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε την "μαυροφορεμένη" γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα στο σημείο λίγο πριν από το συμβάν.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, ο οδηγός ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε για την επίθεση και πρόσθεσε ότι άφησε την "μαυροφορεμένη" λίγα μέτρα πιο κάτω, 7 λεπτά περίπου πριν η γυναίκα ρίξει το καυστικό υγρό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κατάθεση της 34χρονης και το νέο βίντεο που μπορεί να βάλει τέλος στο μυστήριο
 
Να σημειωθεί πως οι Αρχές αναλύουν επίσης ένα νέο βίντεο το οποίο έχουν στην κατοχή τους στο οποίο εικονίζεται η δράστις.
 
Υπενθυμίζεται πως το θύμα σήμερα έδωσε την πρώτη της επίσημη κατάθεση μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Πρόκειται για επίσημη κατάθεση, αφού μέχρι πρότινος η άτυχη κοπέλα είχε μόνον ολιγόλεπτες συζητήσεις με τους αστυνομικούς σχετικά με την υπόθεση και τα σενάρια για το ποιος κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια αυτή πράξη.
 
"Μου είχε στήσει ενέδρα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένοιωσα την παρουσία της να βγαίνει γρήγορα από τη σκάλα που πάει έρχεται από το υπόγειο" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 34χρονη και πρόσθεσε: "Μάλλον φορούσε σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα, ήταν ψηλή στο ύψος μου και αδύνατη. Κράταγε κάτι στα χέρια που πρέπει να ήταν μπουκάλι. Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού, μια φορά, σε όλο το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε. Έτρεξα γρήγορα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα ‘καίγομαι κάτι μου έριξαν’".
 
Συνεχίζοντας την κατάθεσή της η άτυχη κοπέλα περιέγρςψε τι ακολούθησε:"Έπλυνα λίγο το πρόσωπο μου με νερό και έβγαλα κάποια από τα ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να μου κάνει τόσο κακό. Ούτε με είχαν απειλήσει ούτε είχα διάφορες με κανέναν".
 
Νέα πρόσωπα στο μικροσκόπιο
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα", τα σενάρια που εξετάζονται με προσοχή είναι πέντε. Τα δύο έχουν να κάνουν με συναδέλφους της 34χρονης με τους οποίους υπήρχαν προστριβές.
 
Οι ασάφειες της άτυχης κοπέλας για εκείνους γέννησαν υποψίες, όμως και οι δύο προέβαλαν ισχυρά άλλοθι. Η μία μάλιστα βρισκόταν εκτός Ελλάδος.
 
Με μεγάλη προσοχή εξετάζεται ακόμα ένα σενάριο. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό ο πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε πρόσφατα ένα έντονο καβγά. Η μεταξύ τους σύγκρουση φέρεται να πυροδοτήθηκε από ένα εύρημα στο κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, όμως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα της επίθεσης.
 
Στο ίδιο σενάριο εμπλέκεται και στενή φίλη της Ιωάννας που κάνει λόγο για αβάσιμους ισχυρισμούς και εικασίες. Και εκείνη την ώρα του εγκλήματος φέρεται να έχει αποδείξει πως δεν βρισκόταν στην περιοχή...
 
Στην τελευταία υπόθεση εργασίας των αστυνομικών, κεντρικό πρόσωπο είναι ένας πρώην αντίδικος της κοπέλας. Έχει παρουσιάσει άλλοθι, αλλά τους αστυνομικούς προβληματίζει το γεγονός ότι εργαζόταν σε εταιρεία χημικών και θα μπορούσε να έχει προμηθευτεί το καυστικό υγρό, απλά και εύκολα.
 
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν επιπλέον στοιχεία από την εξέταση 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν συλλέξει από την περιοχή και μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας.
 
Πηγή: TheTOC
 

Δειτε Επισης

Η δολοφονία δυο πανεπιστημιακών στην Κρήτη που είχε παγώσει την Ελλάδα
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
ΒΙΝΤΕΟ: Κακοκαιρία εξπρές στην Ελλάδα-Πλημμύρησαν δρόμοι και υποστατικά, έπεσε χιόνι στο Πήλιο
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα