Αναζητούν το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρα η μοιραία μαύρη Corvette

Κάθε πτυχή της υπόθεσης με τη μοιραία μαύρη Corvette που «πήρε» τη ζωή του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, προσπαθούν να φωτίσουν οι αρχές.
 
Ποια ήταν η νεαρή συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης; Ποιος είναι ο οδηγός του άλλου οχήματος με το οποίο ο Κουκουλομάτης έκανε κόντρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και χάνοντας τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου; Και τέλος ποιος ήταν ο φίλος του 40χρονου που ακολουθούσε τη μαύρη Corvette, τον «μάζεψε» από το σημείο και τον εξαφάνισε;
 
Τα ερωτήματα που ζητούν επίμονα απαντήσεις αγγίζουν και το 1ο Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, το οποίο αν και γνώριζε από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του οδηγού, τη διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του, δεν κατάφερε ποτέ να τον συλλάβει αφού ο 40χρονος παραδόθηκε μόνος του, τέσσερις ημέρες μετά, συνοδεία της δικηγόρου του. Αξίζει δε, να επισημανθεί ότι από το υπουργείο, αν και ζητήθηκε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης καθώς ήταν μια ιστορία που άγγιξε την κοινή γνώμη, υπήρξαν από την πλευρά της Τροχαίας σοβαρές αστοχίες.
 
Η υπόθεση, λένε ανώτατοι αξιωματικοί, θα ψαχτεί μέχρι τέλους έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες στον οδηγό της Corvette αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν καθώς είναι αδιανόητο το 2020, στην καρδιά της πρωτεύουσας να λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές αφορούν όχι μόνο στην ανωμοτί κατάθεση του Κουκουλομάτη, αλλά και σε υλικό απο βίντεο και κάμερες που κατέγραψαν το σκηνικό και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.
 
Όμως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε άμεσα όπως και θα έπρεπε ο υπαίτιος αυτής της τραγωδίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει ως αποτέλεσμα να μην μάθουμε ποτέ αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το επόμενο στάδιο αφορά στις ποινικές διώξεις που θα ασκήσει ο εισαγγελέας σε βάρος του οδηγού, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.
 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»
Η πρώτη συνέντευξη της Sophia the Robot στην τηλεόραση-«Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»
Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα-Είχε τραυματιστεί στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο
Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ