Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής για το νεκρό βρέφος-Πρώτη φορά τέτοια κακοποίηση

Ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης τόνισε ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία, αναφερόμενος στο νεκρό βρέφος 11 μηνών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανε ξανά λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης». Ωστόσο ανέφερε πως βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του βρέφους.

Όσον αφορά στα αδέλφια του βρέφους, 11 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο τα δύο παιδιά του ζευγαριού και ένα ακόμα, που διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα, παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως το θρίλερ ξεκίνησε όταν διέρρευσε στα ΜΜΕ η πληροφορία πως ένα βρέφος το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Γύρω στις 14.00 το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι αν και η αιτία του θανάτου παρέμενε απροσδιόριστη, η κακοποίηση μάλλον επιβεβαιώνονταν. 

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των ελέγχων, ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

«Δεν διαπιστώθηκε ακριβής αιτία θανάτου» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι το άτυχο μωρό έπασχε από μικροκεφαλία και όχι από εγκεφαλίτιδα, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Ωστόσο, οι γονείς αρνούνται την κακοποίηση με τη μητέρα να σημειώνει πως του έκανε κλύσμα και αυτό είναι που εντόπισε ο ιατροδικαστής, κάτι το οποίο δέχονται ως πιθανότητα και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η δολοφονία δυο πανεπιστημιακών στην Κρήτη που είχε παγώσει την Ελλάδα
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
ΒΙΝΤΕΟ: Κακοκαιρία εξπρές στην Ελλάδα-Πλημμύρησαν δρόμοι και υποστατικά, έπεσε χιόνι στο Πήλιο
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα