Παρασκευή 21 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καταγγέλλει πως χάθηκαν τα ίχνη του Mr Bitcoin η δικηγόρος του

  23/01/2020 18:39
Καταγγέλλει πως χάθηκαν τα ίχνη του Mr Bitcoin η δικηγόρος του

Καταγγέλλει πως χάθηκαν τα ίχνη του Mr Bitcoin η δικηγόρος του

  23/01/2020 18:39

«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς» καταγγέλλει μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η δικηγόρος του Αλεξάντερ Βίνικ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισημαίνει ότι δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, καθώς και ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν απαντά. Ακόμη ζητά επίσημη ενημέρωση για το πού βρίσκεται ο Βίνικ, και τονίζει ότι θέλει να επικοινωνήσει μαζί του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι «εντέλλονται να τον παραδώσουν», η τύχη του αγνοείται, ο Υπουργός Τσιάρας δεν απαντά. Από χθες το βράδυ δεν έχει καταστεί δυνατή καμμία επικοινωνία μαζί του. Η απόφαση ΣτΕ καθαρογράφηκε σήμερα 16.00 Ο εκπρόσωπος του Υπουργού πήρε αντίγραφο της απόφασης στις 16.38 και ό,τι συνέβη νωρίτερα είναι απολύτως παράνομο. Αλλά και τώρα δεν μπορεί νομίμως να εκτελεσθεί. Ζητώ επίσημα ενημέρωση πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Αλεξάντερ. Ως συνήγορός του δεν γνωρίζω πού βρίσκεται και ζητώ να έχω ενημέρωση και επικοινωνία μαζί του ΑΜΕΣΑ. Είναι ασθενής στην 35η ημέρα απεργίας πείνας».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας