Το ξέσπασμα του συζύγου της 73χρονης που δολοφόνησαν Ρομά-«Την έκαναν κομμάτια δύο αλήτες»

Ανάπαυση στην ψυχή της γυναίκας του, την οποία έχασε τόσο τραγικά πριν από μία εβδομάδα στους Αγίους Θεόδωρους, πιστεύει ότι θα φέρει η παράδοση των δραστών ο σύζυγος της αδικοχαμένης 73χρονης.

Συντετριμμένος ο ηλικιωμένος άνδρας ξέσπασε στην κάμερα του Alpha, περιγράφοντας πώς αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι παράδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, μετά από αρκετές μέρες που παρέμεναν κρυμμένοι.  «Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου, ήταν δύο αλήτες» είπε κλαίγοντας ο 80χρονος. Όπως είπε, το νέο της παράδοσής τους τον γέμισε ανακούφιση και πιστεύει ότι θα φέρει «ανάπαυση στην ψυχούλα της».

«Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρία και λέω: "αυτός ήταν"! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε ο άνδρας της 73χρονης, που ήταν μπροστά όταν οι δύο ληστές πάτησαν με το όχημά τους τη γυναίκα τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Τα λόγια των δραστών στις κάμερες

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλες στα πρόσωπα, μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν για το έγκλημα την ερχόμενη Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, επανέλαβαν πως έχουν μετανιώσει για το έγκλημα. Με γρήγορα βήματα οδηγήθηκαν στα ενδότερα και λίγο αργότερα βγήκαν για να μπουν στα αυτοκίνητα της Ασφάλειας. Τότε ο λιγοστός κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.

Ισχυρίζονται ότι δεν κατάλαβαν τι συνέβη
Μετανοιωμένοι εμφανίζονται τώρα οι δύο δράστες της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας, με θύμα την 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, την οποία πάτησαν με το αυτοκίνητο τους και την σκότωσαν, στις 7 Δεκεμβρίου, δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα να της αρπάξουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Οι δύο Ρομά, 28 και 26 ετών, όπως ομολόγησαν οι ίδιοι, είχαν βάλει στο μάτι την 73χρονη από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες και πρόσεξαν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την οποία αποφάσισαν να αρπάξουν στην πρώτη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο φρικτό έγκλημα.

Οι δράστες, οι οποίοι παραδόθηκαν προχθες το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων με δικηγόρο και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, όπως ανέφερε το μεσημέρι ο διευθυντής της Ασφάλειας υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, ομολόγησαν την πράξη τους με κάθε λεπτομέρεια και προβάλουν ως δικαιολογία ότι δεν κατάλαβαν πως πέρασαν με το αυτοκίνητο πάνω από την πεσμένη γυναίκα.

Δειτε Επισης

Άγριο οικογενειακό επεισόδιο σε νεκροταφείο στην Ελλάδα-Άρπαξε μαρμάρινο σταυρό και χτύπησε τη νύφη του
Νέα καταγγελία για τα Τέμπη-«Ο σταθμάρχης ήταν μαζί με μία ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο»
Σαφάρι ελέγχων από την ΕΕ στους influencers-Στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες
Ν: Δένδιας: H Ελλάδα θα δρομολογήσει αντιαεροπορικό αντί-drone θόλο
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες-Σε απεργιακό κλοιό και η Θεσσαλονίκη (pics)
Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός η Ελλάδα για το Πάσχα
Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση κτηρίου που προκάλεσε τον θάνατο του 31χρονου στην Ελλάδα
Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η Ελλάδα
Υποδύθηκαν τους αστυνομικούς και μπούκαραν σε σπίτι-Έδεσαν γυναίκα κι έφυγαν με πάνω από 100.000€
Δεν άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο η Ολυμπιακή Φλόγα αλλά ξεκίνησε το ταξίδι της