Φόνος πατέρα και γιου στη Βοιωτία για μία πινακίδα-Τρεις συλλήψεις

Έξω από το γυμνάσιο/ λύκειο των Θεσπιών έγινε η συμπλοκή ανάμεσα στους ιδιοκτήτες δύο εταιρειών security και τους γιους τους, που είχε ως κατάληξη πατέρας και γιος να πέσουν νεκροί και να τραυματισθεί ένα ακόμη άτομο, που είναι εξάδελφος των θυμάτων.
 
Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, όλα ξεκίνησαν όταν ο 67χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας security πήγε να κατεβάσει τη διαφημιστική πινακίδα άλλης εταιρίας φύλαξης, που ανήκει στον ξάδελφό του.
 
Το θύμα μαζί με τον γιο του, όταν είδε τον 67χρονο ξαδερφό του μαζί με τον 35χρονο γιο του να προσπαθούν να κατεβάσουν την διαφημιστική πινακίδα από τα κάγκελα του σχολείου έβγαλε το όπλο του και άνοιξε πυρ τραυματίζοντάς σοβαρα τον 35χρονο ανιψιό του.
 
Ο 67χρονος πατέρας βλέποντας τον γιο του στα αίματα έβγαλε και εκείνος το όπλο του και πυροβόλησε στο μέρος του ξαδερφού του και του ανηψίου σκοτώνοντάς τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανταλλαγή πυροβολισμών στη Θήβα με νεκρούς πατέρα και γιο
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συγγενείς μένουν στο διπλανό χωριό το Μαυρομμάτι λίγα χιλιομερα μακριά από τις Θεσπιές και ασχολούνται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της φυλαξης.
 
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του protothema.gr, τα δύο ξαδέρφια είχαν πολύχρονη αντιπαράθεση μεταξύ τους κόντρα λόγω των επαγγελματικών τους επιλογών.
 
Η πινακίδα όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής απλά ήταν η σταγονα που ξεχείλισε το ποτήρι ενώ υπάρχει φόβος για αντιποινα.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός από τον δράστη και τον -τραυματία- γιο του, έχει συλληφθεί ένα ακόμη άτομο, εργαζόμενος στην εταιρεία τους, που ήταν μαζί τους κατά την ώρα της συμπλοκής.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή