Εντοπίστηκαν μπιτόνια με πετρέλαιο-Ενδείξεις για εμπρησμό στο Athenaeum Palace

Σε βομβαρδισμένο τοπίο παραπέμπει η εικόνα στους ορόφους του πολυτελούς ξενοδοχείου Αthenaeum Palace, που επλήγησαν από το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς, η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου κι έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ενοίκων του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του εμπρησμού, καθώς στο δωμάτιο 202 εντοπίστηκαν δυο μπετόνια γεμάτα με πετρέλαιο με αποτέλεσμα να σπεύσει άμεσα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, καθαρίστριες φέρονται να είπαν στους πυροσβέστες ότι μετέφεραν τα μπετόνια με το πετρέλαιο τυλιγμένα μέσα σε σεντόνια, τοποθετώντας τα σε δωμάτιο. Μάλιστα, μια καθαρίστρια ξέσπασε σε λυγμούς, μπροστά στο πιθανό ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εμπρηστική ενέργεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Απεγκλωβίστηκαν είκοσι άτομα από το φλεγόμενο ξενοδοχείο στην Αθήνα-Διασωληνωμένη 24χρονη


Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά επικράτησε πανικός. Έντρομοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, βγαίνοντας είτε στα μπαλκόνια, είτε στις σκάλες κινδύνου, αφήνοντας πίσω τα υπάρχοντά τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στο ξενοδοχείο, βρήκαν στους διαδρόμους των ορόφων πεταμένα χρήματα, πορτοφόλια κι άλλα προσωπικά αντικείμενα, εξαιτίας του πανικού που επικράτησε στην προσπάθεια των ενοίκων να εγκαταλείψουν άρον άρον το ξενοδοχείο.

Ανάμεσα τους και ένα τσούρμο από καλλίγραμμες γυναίκες που διέμεναν στον πρώτο όροφο και κατάφεραν να βγουν εγκαίρως, βρίσκοντας καταφύγιο στο διπλανό ξενοδοχείο.

Όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές εικόνες, αμέσως μετά την πυρκαγιά λειτούργησε με επιτυχία το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης στο ισόγειο του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μια λίμνη από νερό με τους υπαλλήλους της επιχείρησης να προσπαθούν να καθαρίσουν το χώρο.

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»