Παρασκευή 24 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Λεονταρισμοί Τούρκου αξιωματούχου: «Αν η Ελλάδα επιμείνει, θα φάει γκολ εκεί που δεν το περιμένει»

  03/12/2019 16:21
Λεονταρισμοί Τούρκου αξιωματούχου: «Αν η Ελλάδα επιμείνει, θα φάει γκολ εκεί που δεν το περιμένει»

Λεονταρισμοί Τούρκου αξιωματούχου: «Αν η Ελλάδα επιμείνει, θα φάει γκολ εκεί που δεν το περιμένει»

  03/12/2019 16:21
Αν επιμένουν στην ίδια στάση θα φάνε γκολ τη στιγμή που δεν το περιμένουν, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ" Τούρκος αξιωματούχος ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή η μπάλα μπήκε στον χώρο των πέναλντι της Ελλάδας.
 
Στις εσωτερικές σελίδες της τουρκικής  εφημερίδας σε άρθρο του δημοσιογράφου Ουγούρ Εργκάν με τίτλο “Οι κώδικες του χάρτη” αναφέρεται ότι μέσα από την παρακολούθηση του απόηχου της συμφωνίας της με τη Λιβύη, ειδικά στην ανατολική Μεσόγειο, άρχισαν να διαφαίνονται οι κώδικες των κινήσεων Ελλάδα, Κύπρου και Αιγύπτου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και στον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ έθεσε ο Δένδιας το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης
 
Πηγή υψηλού επιπέδου η οποία μίλησε στη "Χουριέτ", ανέφερε ότι ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζούγκεργκιν είπε στην Αθήνα όταν κλήθηκε στο ελληνικό ΥΠΕΞ: “Κανείς να μην περιμένει από Τουρκία η οποία έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή στην ανατολική Μεσόγειο ότι θα μείνει σιωπηλή απέναντι στις κινήσεις που γίνονται εναντίον της”.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα άκρα οι σχέσεις Αθήνας και Άγκυρας-Η Ελλάδα παγώνει τις συζητήσεις για τα ΜΟΕ
 
Ο ίδιος αξιωματούχος σχολίασε στη "Χουριέτ" ότι “Ελλάδα, ε/κ τομέας, Αίγυπτος και Ισραήλ προσπαθούν να στριμώξουν την Τουρκία στη γωνία. Η κυβέρνηση της Αθήνας παρά τις προειδοποιήσεις μας έκανε σχέδια να φέρει την μπάλα μπροστά από τα δίκτυά μας αγνοώντας όλους τους κανόνες. Αλλά με την κίνηση που κάναμε εμείς η μπάλα πλέον μπήκε στον χώρο των πέναλτι της Ελλάδας. Εάν επιμένουν να συνεχίζουν την ίδια στάση θα φάνε το γκολ την στιγμή που δεν το περιμένουν. Και η Τουρκία θα αποχωρήσει από το γήπεδο νικήτρια. Η δική μας πολιτική με την αντίληψη του ‘να κερδίσει η φιλία’ είναι ο δίκαιος διαμοιρασμός του φυσικού πλούτου στην Μεσόγειο”, ανέφερε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας