Σάββατο 22 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χαρμόσυνα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ-Πήρε το πράσινο φως για τη θεραπεία

  19/11/2019 08:32
Χαρμόσυνα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ-Πήρε το πράσινο φως για τη θεραπεία

Χαρμόσυνα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ-Πήρε το πράσινο φως για τη θεραπεία

  19/11/2019 08:32
Απίστευτα καλά είναι τα νέα που μας έρχονται από τη Βοστώνη για τον μικρό ήρωα, Παναγιώτη Ραφαήλ. Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιτρέπουν στο αγγελούδι να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία.
 
"Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τοπο!! Να είστε όλοι καλά!!!" ανέφερε η Ρία Μπακάλη.
 

 Παναγιώτης – Ραφαήλ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018. Διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μια σπάνια εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης κι αναπνοής.

Το κόστος της θεραπείας μαζί με τη νοσηλεία υπολογίζεται σε 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που συγκεντρώθηκε πρόσφατα χάρη σε δωρεές.

«Καταλάβαμε ότι ο γιος μας είχε κάποιο πρόβλημα όταν ήταν μόλις 2 μηνών, όταν άρχισε να χάνει τις κινήσεις από τα χεράκια και τα ποδαράκια του» έχουν αναφέρει παλαιότερα οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

«Μας είπαν ότι πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία. Χωρίς να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται, γυρίσαμε στο σπίτι, διαβάσαμε και άνοιξε η γη και μας κατάπιε. Οι γιατροί δεν μας έδωσαν ελπίδες, μας μίλησαν για μία νόσο η οποία έχει προσδόκιμο ζωής το πολύ 2 χρόνια» είχαν αποκαλύψει παλαιότερα.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας