ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Αστυνομίας σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια

Αστυνομικοί απέτρεψαν πριν από λίγο ομάδα κουκουλοφόρων -πέντε νεαρών- να εισέλθει σε πολυκατοικία στην Σπ. Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Η ομάδα αγνώστων μπήκαν στην πολυκατοικία κάνοντας διάρρηξη στην πόρτα. Την ίδια ώρα, μία άλλη ομάδα ατόμων ανέβηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Στουρνάρη, στο ύψος της πλατείας Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται τα Εξάρχεια, ενώ πραγματοποιούνται και επί τόπου έρευνες σε άτομα που κρίνονται ύποπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατεία είναι άδεια από κόσμο.

Απροσπέλαστο είναι από το πρωί της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει θέσει σε εφαρμογή -κατά τις τελευταίες ώρες- το γιγαντιαίο σχέδιο υπό το κωδικό όνομα «Πολυτεχνείο 2019», το οποίο περιλαμβάνει και την εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, καθώς υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά και τη χρησιμοποίηση των drones τα οποία θα πετάνε πάνω από την Αθήνα.

Πηγές της «Κατεχάκη» κάνουν λόγο για την πλέον επικίνδυνη κατάσταση των τελευταίων χρόνων, καθώς η ατμόσφαιρα έχει φορτιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, με την πολιτική αντιπαράθεση για βρίσκεται στο «κόκκινο». Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό που φοβούνται οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. είναι οι επιθέσεις σε αστυνομικούς, κτίρια υπηρεσιών της Αστυνομίας και για τον λόγο αυτό αυξήθηκαν οι περιπολίες γύρω από στόχους προκειμένου να αποφευχθούν άσχημα συμβάντα.

Μεγάλη είναι η ανησυχία για τυχόν επιθέσεις κατά αστυνομικών από ταράτσες πολυκατοικιών, καθώς την Παρασκευή εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών στην οδό Θεμιστοκλέους και σε άλλα κτίρια μεγάλες τσάντες με κομμάτια από σπασμένα μάρμαρα τα οποία εκτιμάται ότι ίσως τα ετοίμαζαν οι ταραξίες για να τα πετάξουν από μεγάλο ύψος.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή
Εικόνες απείρου κάλλους στην Ελληνική Βουλή-Έπεσαν γροθιές ανάμεσα σε πρώην και νυν Βουλευτή
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στην Ελλάδα, λόγω της σκόνης-«Σαν σκηνικό από τον Άρη»
Ανήλικος στην Ελλάδα, έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Πνίγηκε στην αφρικανική σκόνη η Ελλάδα-Βρίσκεται στην κορύφωση του το φαινόμενο