Θύμα βιασμού από τους κολλητούς του πρώην της 19χρονη στη Σαλαμίνα

Στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελικό διάταγμα, δόθηκαν σήμερα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στις 10 Μαρτίου 2019 στη Σαλαμίνα.
 
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι αφού γνώρισαν μία γυναίκα μέσω κοινού τους φίλου, την οδήγησαν διά της βίας σε σπίτι και την βίασαν και οι δύο. Το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον τους, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πριν από δέκα ημέρες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για τους Φανουργάκη Ζηνόβιο, γεννηθέντα το 1998, και τον Χατζηδημητρίου Παντελεήμονα, γεννηθέντα το 1992.
 
Το χρονικό της φρίκης
Για περισσότερο από ενάμιση μήνα η 19χρονη φοιτήτρια κρατούσε το στόμα της κλειστό. Η κοπέλα έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο νεαρός με τον οποίο είχε δεσμό στο παρελθόν και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στη Σαλαμίνα όπου την βίασαν διαδοχικά οι δυο φίλοι του, αφού την ακινητοποίησαν περνώντας της χειροπέδες.
Η κοπέλα βρέθηκε σε τραγική κατάσταση καθώς δεχόταν και απειλές για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.
 
Αρχικά δεν κατάγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, ωστόσο η ιστορία της Ελένης Τοπαλούδη της έδωσε κουράγιο να μιλήσει για τα όσα έζησε στα χέρια των βιαστών της.
 
Η 19χρονη κατέφυγε αρχικά σε ψυχολόγο για να μάθει να αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού που ακολούθησαν την θηριωδία που έζησε στα χέρια των βιαστών της. Μάλιστα, ο ψυχολόγος ήταν εκείνος που την έπεισε να αποκαλύψει όσα έζησε και στις 24 Μαΐου κατήγγειλε τον βιασμό της στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης, δίνοντας παράλληλα τα στοιχεία των δραστών.
 
Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της την είχε καλέσει στο σπίτι του στην Σαλαμίνα για να συζητήσουν. Όταν έφτασε εκεί, τον βρήκε με πέντε φίλους του, δυο από τους οποίους την παρέσυραν σε άλλο χώρο όπου την ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και στη συνέχεια ασέλγησαν πάνω της.
 
Όπως αποκάλυψε, όταν έφυγε από το σπίτι του πρώην της δέχτηκε απειλές να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβη...
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 

Δειτε Επισης

Συνεδριάζει εκ νέου το Πολεμικό Υπουργικό του Ισραήλ και λαμβάνει αποφάσεις για τα αντίποινα στο Ιράν
Αναβολές με τη σέσουλα στην ΕΦ-Επιείκεια ΥΠΑΜ σε αθλητές, κάλεσμα Ελεγκτικής για επανεξέταση κριτηρίων
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Νωρίτερα η καταβολή Κοινωνικών Παροχών ενόψει Πάσχα-Όλες οι πληροφορίες
Σε γνωστό ιστότοπο fake news βασίστηκε ο χρησμός του Έλον Μασκ για πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας
Ισραηλινή διπλωματική επίθεση κατά του Ιράν-Κάλεσμα σε 32 χώρες να επιβάλουν κυρώσεις
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων και αναβάθμιση του νοσοκομείου Τροόδους
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Ενημέρωσε την Επιτροπή Προσφύγων για το σχέδιο ΚτίΖΩ ο Ιωάννου