Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τραγωδία... Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου

  09/10/2019 17:48
Τραγωδία... Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου

Τραγωδία... Νεκροί η μάνα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου

  09/10/2019 17:48
Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε  το απόγευμα η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, που είχε σκοτωθεί το 2016 στην Αττική οδό, όταν το πολυτελές του αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Μάνα και γιος επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας. Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. 

Νωρίτερα, σε βάθος 32 μέτρων, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλάκια, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να διασωθεί. 

Στην περιοχή που εκτυλίχθηκε το δράμα βρέθηκε ο ποινικόλόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για ολοκλήρωση του δράματος και περιέγραψε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τη μητέρα και τον γιο της, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία εντάθηκαν μετά το θάνατο του δημοσιογράφου και σ' αυτά προστέθηκαν και τα οικονομικά προβλήματα:
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας