Βρήκαν νεκρό άντρα σε ρέμα στο Μενίδι

Αντιμέτωπο με ένα φρικτό θέαμα ήρθε το πλήρωμα ενός διερχόμενου περιπολικού από τη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών. Μέσα στο ρέμα που περνάει από την περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν νεκρό άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.
 
Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής και η Πυροσβεστική για να ανασύρουν από το ρέμα την σορό του νεκρού άντρα, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα ακόμη θύμα της κακοκαιρίας που έπληξε την Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα και άφησε πίσω της ήδη τρεις νεκρούς.
 
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του άντρα που βρέθηκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για τον αν υπήρχε από την ευρύτερη περιοχή δήλωση εξαφάνισης για άλλον άνθρωπο.
 
Υπενθυμίζεται, πως μόλις χθες εντοπίστηκε το τρίτο θύμα από την κακοκαιρία εντός του ρέματος της Χελιδονούς. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς, εντός του ρέματος, στο ύψος του Λαϊνόπουλου στην Βαρυμπόμπη και σε απόσταση 200 μέτρων από εκεί που βρέθηκε η σορός του άτυχου 61χρονου, το αυτοκίνητό του.

Η σορός του άντρα που βρέθηκε μέσα στο ρέμα ταυτοποιήθηκε, αφού τον αναγνώρισε η σύζυγός του. Το θύμα διέμενε στη Νέα Κηφισιά και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία είχε χάσει τα ίχνη του από την περασμένη Πέμπτη, όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος του 41χρονου που πνίγηκε από τα λασπόνερα στην οδό Αριστοτέλους, κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο νεκρός άντρας σήμερα και η τραγική κατάληξη με την αγνοούμενη 43χρονη μητέρα από τον Καματερό. Μάλιστα, η σορός της άτυχης αυτής γυναίκας βρέθηκε τυχαία στην παραλία της Φρεατίδας, όπου κατέληξε από τους ορμητικούς χείμαρρους που την παρέσυραν από τον Καματερό, στο τέρμα της Λ. Θηβών!
 
ΠΗΓΗ: News247 
 

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή