Τώρα ο δολοφόνος και βιαστής της Σούζαν Ιτον δηλώνει... μετανιωμένος

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στον δικηγόρο του ο Γιάννης Παρασκάκης, ο άνθρωπος που ομολόγησε πως βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ιτον, στη Κρήτη.


Ο Παρασκάκης, σύμφωνα με την Realnews, ανέφερε στον δικηγόρο του πως έχει μετανοιώσει για αυτό που έκανε και ότι βρίσκεται «σε απόγνωση». «Έχω μετανιώσει ειλικρινά. Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα. Εδώ, μέσα στη φυλακή, μόνο αυτές τις πράξεις μου σκέφτομαι και την οικογένεια μου. Είμαι σε απόγνωση για τις πράξεις μου. Σκέφτομαι πολύ και βασανίζομαι για όλα αυτά. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω και να τα άλλαζα όλα», φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στον δικηγόρο του.

Ο δράστης είχε δει την βιολόγο να τρέχει και από την επιθυμία του να κάνει σεξ, όπως είπε, την χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Ομολόγησε μάλιστα στους αστυνομικούς πως την βίασε και ότι στη συνέχεια την σκότωσε.

Από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται, επανέλαβε στον συνήγορό του, Παντελή Ζέλιο, πως είχε την επιθυμία να κάνει σεξ και του περιέγραψε τις πράξεις του όταν έφτασε στο Κολυμπάρι και είδε την Αμερικανίδα να τρέχει. Στην απολογία του στους αστυνομικούς, είχε περιγράψει την πράξη του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε και με κοίταξε. Τότε θόλωσα. Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις. Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα και την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν, όμως, ζωντανή. Την έβαλα στο πορτμπαγκάζ. Τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Για τον δράστη ορίστηκε πραγματογνώμονας για να τον εξετάσει ψυχιατρικά, με την οικογένειά του να σκέφτεται να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο», όπως αποκάλυψε ο Ζέλιος στην Realnews.

 

Δειτε Επισης

Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»
Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Κατέρριψαν πύραυλο των Χούθι οι ΗΠΑ-Στόχος πλοίο με τέσσερις Έλληνες
Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή