Συνελήφθη 19χρονη για την εγκατάλειψη βρέφους στην Ελλάδα

Με μεθόδους CSI οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν μέσα σε 24 ώρες να εντοπίσουν τη μητέρα του μόλις 7 ημερών βρέφους που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης εγκαταλελειμμένο στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Πρόκειται για μια 19χρονη Ελληνίδα κάτοικο της περιοχής, η οποία μένει με την ηλικιωμένη θετή μητέρα της, που αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Τμήμα Ανηλίκων είχε καταφέρει μέσα σε λίγες ώρες να έχει στα χέρια του μια λίστα με νεαρές μητέρες που την περασμένη εβδομάδα έφεραν στον κόσμο κοριτσάκια σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής. Παράλληλα είχαν στη διάθεσή τους και μια σειρά αποτυπωμάτων που ερευνούσαν έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτά ήταν της μητέρας.

Έτσι, μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να έχουν στη διάθεσή τους τα ονόματα 150 γυναικών που γέννησαν σε δημόσια νοσοκομεία και αμέσως άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό τις λίστες, με πρώτη προτεραιότητα Ελληνίδες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Έτσι, μέσα σε λίγες ώρες έφθασαν σε μία 19χρονη την οποία, σήμερα νωρίς το πρωί, την προσήγαγαν στα κεντρικά της Ασφάλειας όπου και εξετάζεται καθώς οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες ότι η νεαρή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι και το εγκατέλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.  

Η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήταν αυτή που άφησε το βρέφος στην πολυκατοικία. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εξέφρασαν την πρόθεση να βαφτίσουν το κοριτσάκι σε μια προσπάθεια να στηρίξουν τη μητέρα. 
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή