«Να με κρεμάσουν εάν ευθύνομαι», λέει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στο Βόλο

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στο λούνα παρκ του Βόλου, με θύμα ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, η ιδιοκτήτριά του επιμένει στην θέση ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για ότι έγινε.
 
Συγκεκριμένα, η 73χρονη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνει συγκλονισμένη αφού όπως λέει γνώρισε το άτυχο κορίτσι που έχασε τη ζωή του από αρκετά μικρή ηλικία.
 
«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν. Θρηνώ για το κορίτσι. Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη Είμαι συγκλονισμένη», είπε χαρακτηριστικά η 73χρονη.
 
Την ίδια ώρα κατάθεση για το περιστατικό έδωσε στις Αρχές ο 27χρονος χειριστής από το Μπαγκλαντές. Οπως υποστήριξε μιλώντας στους αστυνομικούς ασχολείται με όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ εδώ και 10 χρόνια. «Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου 4 άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα», φέρεται να είπε ο 27χρονος.
 
«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή», είχε αναφέρει προ ημερών ο ο δικηγόρος του 27χρονου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.
 
Πηγή: iefimerida.gr
 

Δειτε Επισης

Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη