Πέμπτη 21 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Σοκάρει η χήρα του πιλότου: Είχε διαισθανθεί το κακό και μας αποχαιρέτησε με τις φωτογραφίες

  23/08/2019 21:50
Σοκάρει η χήρα του πιλότου: Είχε διαισθανθεί το κακό και μας αποχαιρέτησε με τις φωτογραφίες

Σοκάρει η χήρα του πιλότου: Είχε διαισθανθεί το κακό και μας αποχαιρέτησε με τις φωτογραφίες

  23/08/2019 21:50
Συντετριμμένη η χήρα του άτυχου πιλότου μίλησε σε ελλαδικό ΜΜΕ και αποκάλυψε ότι ο άνδρας της λίγο πριν χάσει την ζωή του κατά την διάρκεια της μοιραίας πτήσης με το ελικόπτερο είχε διαισθανθεί το κακό και έκανε κάτι που δεν συνήθιζε.
 
Έβγαλε φωτογραφίες με φόντο την θάλασσα του Πόρου και τις έστειλε στους οικείους του: «Απλά ο τρόπος εκ των υστέρων με τον οποίο αντιληφθήκαμε ότι μας είχε χαιρετήσει όλους με τις φωτογραφίες που είχε στείλει σε όλους μας πριν την πτήση ίσως κάτι εσωτερικά εκείνος να ήξερες… δεν ξέρω δεν ξέρω τι να σας πω….».

Μιλώντας για τον άνδρα της τόνισε: «Του άξιζαν τα καλύτερα. Δεν υπήρχε πιλότος τέτοιος. Δεν υπήρχε πιλότος σαν και αυτόν. Να έχει πετάξει με τα πάντα, με τα πάντα. Να έχει εκπαιδεύσει τόσο κόσμο. Δεν υπήρχε…δεν του άξιζε αυτό! Θα μου λείψει ο άνθρωπος που ήταν ο,τι εξαιρετικότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ο άνδρας που είχε ένα λόγο που δεν έχουν πλέον οι άνδρες, ο,τι και να πω είναι τόσο λίγο για αυτόν τον άνθρωπο. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, ο,τι περνούσε από το χέρι του το έκανε για όλους».

Σχετικά με την επικινδυνότητα του σημείου και τα καλώδια της ΔΕΗ είπε: «Αυτό φυσικά το γνώριζε από πάρα πολύ παλιά, ήταν εκπαιδευτής χρόνια και γνώριζε πολύ καλά όλα τα σημεία. Όλα! Εκπαίδευε χρόνια κόσμο και το σημείο το γνώριζε πάρα πολύ καλά», ανέφερε ενώ μίλησε και για τα καλώδια που «τοποθετήθηκαν και πάλι στο ίδιο σημείο. Αν δεν υπάρχει κατάλληλη σήμανση, τι να λέμε τώρα θα είναι λόγια. Και γιατί να μην είναι υποθαλάσσιο θα ήταν πιο σωστό, είναι πιο μικρή η απόσταση. Κανείς δεν έχει ευθύνη για τίποτα, εγώ αυτό ξέρω. Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα. Για αυτό και κάθε τόσο θα έχουμε κάποιο θύμα. Κάποιος θα χάνει τη ζωή του είτε στο δρόμο, είτε στον αέρα, είτε στη θάλασσα»,.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας