Σάλος με τον κατά συρροή βιαστή της Κέρκυρας που αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα

Σάλος προκλήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την είδηση ότι ο κατά συρροή βιαστής με το παρατσούκλι «το Τέρας του Κάβου» αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών- που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού.
 
Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στο σχετικό ρεπορτάζ του, συγκλονίζει η κατάθεση ενός θύματός του στο δικαστήριο: «Στην αρχή μου μιλούσε ευγενικά και ήρεμα αλλά στη συνέχεια με βίασε. Όλη την ώρα που με κρατούσε κοντά του, με βίασε 6 φορές. Μου έλεγε «έλα τώρα, δεν είναι κάτι τρομερό. Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Αν δεν αντιστέκεσαι θα είναι καλύτερα… Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε για να εξαφανίσει τα πειστήρια».
 
Από την πλευρά της η εφημερίδα Sun έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας κατά συρροή βιαστής με το παρατσούκλι «το Τέρας του Κάβου», που του αποδόθηκε αφού βίαζε κορίτσια από την Μεγάλη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα.
 
Το «Τέρας της Κέρκυρας» εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών- που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού.
 
Αλλά, αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματα του, ο ίδιος αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος, έχοντας κάνει 9 χρόνια φυλακή».
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου σε άλλη βρετανική εφημερίδα, τη Sunday Express, είναι μετανιωμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω γνωρίσει μια κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς. Ζητώ συγνώμη για ό, τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάντα. Το μυαλό μου είναι καθαρό καθώς σταμάτησα να παίρνω σκληρά ναρκωτικά».
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας