Με αυτή τη φωτογραφία απαντά ο Εκτορας Μποτρίνι για το καυτό λάδι στον 19χρονο

Ο γνωστός σεφ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανήρτησε μια φωτογραφία, θέλοντας να απαντήσει και με αυτόν τον τρόπο στην καταγγελία του 19χρονου

Την απάντησή του με μια φωτογραφία στο instagram έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνιστις καταγγελίες που έκανε ο 19χρονος μαθητευόμενος περί βασανισμού στο εστιατόριό του. Ο 19χρονος κατήγγειλε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου που έριχνε καυτό λάδι και του προκάλεσε εγκαύματα με εργαλεία μαγειρικής και παράλληλα του ασκούσε λεκτική βία. Ο 19χρονος επισκέφθηκε ιατροδικαστή και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.  

Στους ισχυρισμούς του 19χρονου μαθητευόμενου απάντησε ο γνωστός σεφ μιλώντας στο OPEN. Ο Έκτορας Μποτρίνι υποστήριξε πως η κατάσταση δεν είναι όπως καταγγέλλεται και τόνισε πως μπροστά του δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό. «Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός σεφ.

Ο γνωστός σεφ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανήρτησε μια φωτογραφία, θέλοντας να απαντήσει και με αυτόν τον τρόπο στην καταγγελία του 19χρονου.

Από χθες, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η απίστευτη καταγγελία του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής στην Κέρκυρα περί βασανιστηρίων που υποστηρίζει ότι δέχθηκε κατά την πρακτική του άσκηση σε εστιατόριο της Κέρκυρας, το οποίο ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 19χρονος, ο υπεύθυνος κουζίνας του εστιατορίου τού πετούσε καυτό λάδι στα χέρια, ενώ είχε προβεί ακόμη σε πράξεις λεκτικής και σωματικής βίας. 



Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, προχώρησε σε δήλωσεις ύστερα από την καταυκραγή. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, υποστήριξε πως στις κουζίνες «και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται. Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες». 

Πέρα από τα βασανιστήρια που καταγγέλλει ο 19χρονος, όπως υποστηρίζει υποχρεωνόταν να εργάζεται 12 και 13 ώρες την ημέρα ενώ ανάλογη αντιμετώπιση βιώναν και άλλοι νεαροί μάγειρες χωρίς να μιλούν από φόβο μήπως μείνουν άνεργοι. 

Ο δικηγόρος του 19χρονου, Στέφανος Νικόπουλος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν εκ μέρους των υπεύθυνων κουζίνας καψίματα με λάδι στα χέρια και καψίματα από σπάτουλες, τις οποίες έβαζε ο υπεύθυνος κουζίνας». 

Σύμφωνα, πάντως, με τον πρόεδρο του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτη Πελάη, που έδωσε την καταγγελία στη δημοσιότητα, αυτό φαίνεται πως δεν συνέβαινε μόνο στον εν λόγω μαθητευόμενο, αλλά και σε άλλους που, ωστόσο, φοβούνται να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία προκειμένου να μην επηρεαστεί το επαγγελματικό τους μέλλον.

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας