Παρασκευή 24 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ραφήνα–Φωτιά στον Βαρνάβα

  23/07/2019 16:19
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ραφήνα–Φωτιά στον Βαρνάβα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ραφήνα–Φωτιά στον Βαρνάβα

  23/07/2019 16:19

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Ραφήνα μετά από τη μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα είναι σε εξέλιξη ωστόσο δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Συναγερμός στη Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε για δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στη Ραφήνα και στον Βαρνάβα Αττικής.

Η πυρκαγιά στη Ραφήνα, εκδηλώθηκε στη συμβολή της Ροδοδάφνης και λεωφόρου Μαραθώνα, σε πευκόφυτη έκταση, όπου υπάρχουν διάσπαρτες οικίες.

Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 40 πυροσβέστες, 20 οχήματα, 2 ομάδες Μηχανοκίνητου Τμήματος και 2 Πεζοπόρου, καθώς και 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Η φωτιά ξέσπασε σε οικοπεδικό χώρο και έχει επεκταθεί σε πευκόφυτη περιοχή. Παράλληλα, δόθηκε εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος από τη συμβολή της με τη Φλέμινγκ.

Η φωτιά ξέσπασε ακριβώς ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Σήμερα, βρίσκονται σε εξέλιξη καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 102 θύματα της μαύρης Δευτέρας του περσινού Ιουλίου, που ξεκίνησαν το πρωί με μνημόσυνο. 

Δασική είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον Βαρνάβα, όπου επιχειρούν 10 πυροσβέστες, 5 οχήματα, 1 ελικόπτερο, 1 αεροσκάφος και 2 ομάδες Πεζοπόρου Τμήματος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας