Παρασκευή 7 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Ντελιβεράς αρνήθηκε να αγοράσει τσιγάρα σε πελάτισσα και του έβαλε τις φωνές

  17/07/2019 21:42
ΒΙΝΤΕΟ: Ντελιβεράς αρνήθηκε να αγοράσει τσιγάρα σε πελάτισσα και του έβαλε τις φωνές

ΒΙΝΤΕΟ: Ντελιβεράς αρνήθηκε να αγοράσει τσιγάρα σε πελάτισσα και του έβαλε τις φωνές

  17/07/2019 21:42
Η δουλειά του ντελιβερά δεν είναι εύκολη. Με ήλιο, με βροχή ή και με χιόνια είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί στους δρόμους και να διανέμει τις παραγγελίες σε πελάτες που πολλές φορές είναι αγενέστατοι. Σε άλλες περιπτώσεις, έρχονται αντιμέτωποι ακόμη και με το μένος των εργοδοτών τους, με άσχημα αποτελέσματα.
 
Μία από αυτές τις περιπτώσεις αφορά και το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube ένας ντελιβεράς και έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ημέρες 11.700 προβολές. Όπως καταλαβαίνει κανείς, η πελάτισσα δίνοντας την παραγγελία της, ζήτησε από τον ντελιβερά να κάνει μια στάση και στο περίπτερο και να της αγοράσει τσιγάρα. Κάτι όμως που αρνήθηκε.
 
Ρωτώντας τον λοιπόν αν του έφερε τσιγάρα και λαμβάνοντας την αρνητική απάντηση, η πελάτισσα αρχίζει να τον απειλεί να μην ξαναπατήσει το πόδι της εκεί, διότι διαφορετικά θα κάνει παράπονα και πρόσθεσε πως είναι η τελευταία φορά που της πηγαίνει παραγγελία. Μάλιστα, με τον ισχυρισμό πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, συνεχίζει τις απειλές ρωτώντας τον αν θα του άρεσε να γυρίσει πίσω χωρίς τα λεφτά και να δούμε αν θα έχει δουλειά μετά.
 
Στην ανάρτησή του, ο ντελιβεράς έγραψε: «Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην εν λόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’το περίπτερο. Πρέπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γιατί δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά! * Το βίντεο είναι καθαρά για δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ».
 

 
Πηγή: iefimerida
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας