Έκρυψε ηρωίνη στα γεννητικά της όργανα γυναίκα στην Ελλάδα

Συνέβη και αυτό… Δεν δίστασε να κρύψει την ηρωίνη στο πιο απόκρυφο σημείο του σώματός της και να ταξιδέψει από Θεσσαλονίκη στην Κρήτη, με προφυλακτικό που περιείχε ηρωίνη στα γεννητικά της όργανα.
 
Ο λόγος για μία 42χρονη γυναίκα που άφησε άφωνους, γιατρούς και νοσηλευτές του Βενιζέλειου νοσοκομείου, διαπιστώνοντας και οι ίδιοι, ότι σακουλάκι με ηρωίνη κρυβόταν μέσα στο… αιδοίο της.
 
Η γυναίκα λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί από την αστυνομία μαζί έναν 33χρονο άντρα στο αεροδρόμιο Ηράκλειου «Νίκος Καζαντζάκης», έπειτα από έλεγχο που τους έγινε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις.
 
Και εκεί συνέβη το απίστευτο… Στην ακτινογραφία φαινόταν καθαρά ότι στο πιο απόκρυφό σημείο της, η γυναίκα είχε «σκαρφιστεί» να κρύψει σακουλάκι με ηρωίνη. Ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά… και όπως αποδειχτηκε ένας ιατρικός έλεγχος ήταν αρκετός για να βγουν τα «άπλυτά» της στην φόρα.
 
Επίσης κατά την διάρκεια της ίδιας αστυνομικής επιχείρησης προέκυψε ότι τα δύο άτομα λειτουργούσαν κατ΄εντολή 63χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου , λίγη ώρα μετά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από την Θεσσαλονίκη.
 
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής οπότε και τέθηκε σε εφαρμογή η αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο στην οποία και συμμετείχαν και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου. Εκεί εντοπίστηκε η 42χρονη με τον 33χρονο και στη συνέχεια τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση. Σε έλεγχο που ακολούθησε στους δύο ημεδαπούς, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα.
 
Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις κατά τις οποίες προέκυψε ότι η 42χρονη είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματος της μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 78 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κοινή τους οικία  κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
 
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 
Πηγή: neakriti.gr

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας