Απολογείται την ερχόμενη Τρίτη ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη στην Ελλάδα

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, πήρε ο νεαρός ψυκτικός που ομολόγησε ότι σκότωσε με σφυρί την 63χρονη, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διαπληκτισμού, όταν βρέθηκε στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά για να συντηρήσει το κλιματιστικό της.

Νωρίτερα ο καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Όπως φέρεται να είπε ,προανακριτικά, ο ίδιος, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστάσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό. Όταν της εξήγησε ότι αυτό που ζητά είναι άλλου είδους εργασία από αυτήν που τον κάλεσε και ότι έπρεπε να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, η 63χρονη φέρεται να αντέδρασε, επιχειρώντας να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένας διαπληκτισμός κόστισε τη ζωή στην 63χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια, ο νεαρός ψυκτικός, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, την έσπρωξε, και η γυναίκα τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι προσπάθησε να προστατευτεί, καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, όπως μαρτυρούν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας εγκατέλειψε τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πάτωμα του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα από την κόρη της. Καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι, αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε άτομα του περιβάλλοντός της και οι έρευνες καρποφόρησαν άμεσα με τη σύλληψη και την ομολογία του νεαρού ψυκτικού.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή
Το συγκλονιστικό γράμμα της 12χρονης στον Κολωνό-«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»
Ένοικος πολυκατοικίας σταμάτησε την παροχή ρεύματος και εγκλώβισε τους διαρρήκτες μέσα στο ασανσέρ
Στον εισαγγελέα ο 19χρονος που τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε σχολείο στην Ελλάδα