Αναστάτωση στο Mega Ελλάδος - Η 24MEDIA πρόθυμη να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Aναστάτωση στους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Ελλάδος φέρνει η ενημέρωση από τη διοίκηση του καναλιού πως η εξόφληση του Μαρτίου θα τους καταβληθεί τμηματικά, δηλαδή θα παραλάβουν το μισό και όχι ολόκληρο τον μισθό τους στο τέλος Μαρτίου. Από το κανάλι, διαβεβαιώνουν τους εργαζόμενους πως η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί στις 11 του Απρίλη, το γεγονός όμως έχει δημιουργήσει αναστάτωση, καθώς έρχεται να προστεθεί σε μια αβεβαιότητα για το μέλλον του MEGA που "τραβάει" εδώ και μήνες.

Η είδηση έρχεται ως επακόλουθο της μετέωρης κατάστασης στο μεγάλο κανάλι, που δεν έχει βρει τρόπο να προχωρήσει στην απαραίτητη αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης  την πρόθεσή του να συμμετέχει υπό προϋποθέσεις στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.
 
Ο κ. Μάρης δηλώνει ότι η 24MEDIA, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική ανεξαρτησίας που έχει χαράξει, θα σταθεί υπό προϋποθέσεις αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου της 24MEDIA

"Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.
Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ - που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.
 
Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)".
 
Πηγή: News247.gr 
 

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή