Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την ΑμεΑ ανήλικη κόρη του

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Παρασκευή ο πατέρας κοριτσιού ΑμεΑ και δυο ακόμη άτομα, που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς φέρονται να εκμεταλλεύονταν τη νοητική στέρηση της ανήλικης για να ασελγούν σε βάρος της.

Αμέσως δόθηκε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Εναντι χρηματικής αμοιβής

Τα στοιχεία που συνέλεξαν είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρεις Λαμιώτες, καθώς, εκτός του 53χρονου πατέρα, συνελήφθησαν και δύο άτομα ηλικίας 60 και 59 ετών, οι οποίοι φέρονται να ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, ο τελευταίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είναι γείτονας της οικογένειας και φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική της ανάγκη, την προφανή ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Το κοριτσάκι, που μόλις πριν λίγες ήμερες έκλεισε τα 18 του χρόνια, ζούσε τον εφιάλτη τουλάχιστον από το 2013. Μάλιστα, εκτός των δυο συλληφθέντων, φέρεται να έχουν ασελγήσει σε βάρος του κοριτσιού και αλλοδαποί που στο παρελθόν εργάζονταν για τον πατέρα.

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Οι πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι από τα 13 του χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια «πελατών» που κάθε φορά άφηναν και χαρτζιλίκι. Ολα αυτά φέρεται να γίνονταν με τη συνδρομή του πατέρα του κοριτσιού ΑμεΑ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Αμίλητος αποχώρησε από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης-«Νιώθει δικαιωμένος»
Η πρώτη αντίδραση Πισπιρίγκου μετά την ισόβια κάθειρξη-«Έχω ήδη ασκήσει έφεση»
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών στην Ελλάδα-Μπουνιές, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα
Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία