Πολιτικούς κλυδωνισμούς προκαλούν οι αποκαλύψεις για την πυρκαγιά στο Μάτι

Πολιτικούς κλυδωνισμούς προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εξαπολύει «βολές» εναντίον της κυβέρνησης και τον Νίκο Τόσκα να επιχειρεί να εξηγήσει τα όσα διαδραματίστηκαν την 23η Ιουλίου.

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση προέκυψε μετά τις νέες αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες όσων έγιναν το βράδυ της 23ης Ιουλίου και οδήγησαν στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Η έρευνα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης ανάδειξε νέες πτυχές του χάους και της ασυνεννοησίας που επικράτησαν την ώρα της κρίσης αλλά και το γεγονός ότι οι Αρχές ήταν ενήμερες για την ύπαρξη νεκρών την ώρα που είχαν συγκαλέσει τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.

Ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τους νεκρούς «επειδή οι πληροφορίες ήταν ασαφείς» και πρόσθεσε ότι προτεραιότητα για εκείνον ήταν να δώσει τη μάχη για τους ζωντανούς.

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κατηγορεί για  «αδιαφορία» και «κυνισμό» την κυβέρνηση.

«Ανατρίχιασα βλέποντας χτες το αφιέρωμα του Αλέξη Παπαχελά για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το τραγικό απόγευμα της 23ης Ιουλίου στο Μάτι» αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτησή του στο facebook.
 
«Πρώτον, πόση αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και πόσος κυνισμός χρειάζεται για να στήνεις μια επικοινωνιακή φιέστα μπροστά στις κάμερες, την ώρα που γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι μπροστά σε μια πρωτοφανή τραγωδία με πολλούς νεκρούς», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχητικά ντοκουμέντα για το Μάτι-Οι πυροσβέστες μετρούσαν νεκρούς, με τον Τσίπρα μιλούσαν για εγκλωβισμένους

Δειτε Επισης

Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία