Πώς καλύπτουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου

Έντονο ενδιαφέρον για την παραίτηση του Ιωνά Νικολάου επιδεικνύουν και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, τα οποία παρακολουθούν στενά την υπόθεση του πρώτου Κύπριου serial killer και, όπως φάνηκε σήμερα, και τις πολιτικές της προεκτάσεις.
 
Με τίτλο «Πρώτη παραίτηση στην Κύπρο για τον serial killer», το in.gr αναφέρει ότι την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικόλαου έκανε αποδεκτή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ δημοσιεύει και απόσπασμα των δηλώσεών του.
 
Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνά Νικολάου, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, γράφει και το «Έθνος», υπό τον τίτλο «Κύπρος: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την υπόθεση του serial killer».
 
Το «Πρώτο Θέμα», με τίτλο «Serial Killer στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης», σημειώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους πολιτικής ευθιξίας - Έγινε δεκτή από τον Νίκο Αναστασιάδη, που εξήρε το έργο του παραιτηθέντος υπουργού και επανέλαβε τον αποτροπιασμό του για τη δράση του serial killer.
 
Ο Ελεύθερος Τύπος, υπό τον τίτλο «Serial killer στην Κύπρο: Παραιτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης για λόγους ευθιξίας», επιλέγει να αναδείξει την ατάκα «δεν είχα ενημέρωση από την Αστυνομία».
 
«Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου, μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του», γράφει στον κεντρικό της τίτλο η σελίδα iefimerida, παραθέτοντας και το βίντεο των δηλώσεων του Ιωνά Νικολάου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Η δολοφονία δυο πανεπιστημιακών στην Κρήτη που είχε παγώσει την Ελλάδα
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Της έκοψαν τα φρένα για να τη σκοτώσουν-Πώς κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών