Κυριακή 18 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Σοκ και φρίκη-Βρέθηκε νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο

  18/04/2019 13:13
Σοκ και φρίκη-Βρέθηκε νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο

Σοκ και φρίκη-Βρέθηκε νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο

  18/04/2019 13:13

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 30χρονη γυναίκα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο.

Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με αιμορραγία, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr.

Για την υπόθεση υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στον κάδο.

Σύμφωνα με το aigialeia24.gr, η Αστυνομία Αιγίου δέχτηκε χθες ανώνυμο τηλεφώνημα, ότι υπάρχει μωρό πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων, το οποίο είχε πετάξει η μητέρα του αμέσως μετά τη γέννα. Η μητέρα είναι 30 χρόνων και ανύπαντρη.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας «ΔΙΑΣ» έφτασαν στο σπίτι της μητέρας, η οποία αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει και ότι δεν είχε προβεί σε αυτή την πράξη. Ωστόσο, παρότι έγινε γνωστό το όνομα της μητέρας, δεν έγινε πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν όντως είχε γεννήσει ή όχι και στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία, ώστε να βρεθεί πιο έγκαιρα το μωρό και ίσως να σωθεί.

Όμως, μετά από αρκετές ώρες, η γυναίκα υπέστη αιμορραγία και εσπευσμένα μπήκε στο Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πριν λίγες ώρες όντως είχε γεννήσει.

Τότε οι άνδρες της Ασφάλειας, έψαξαν εξονυχιστικά τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Συνοικισμού Αιγίου και βρήκαν το μωρό νεκρό.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Ρίο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση.

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας