Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στο Χαλάνδρι-Συνελήφθη η σύντροφος του 64χρονου μεσίτη

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το έγκλημα στο Χαλάνδρι με την δολοφονία του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμά του στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Ήδη οι αρχές είχαν στρέψει την έρευνά τους προς της 64χρονη Γερμανίδα σύντροφό του με την οποία συζούσε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Μετά, λοιπόν, τον εντοπισμό της σορού, η 56χρονη αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί.

Τελικά, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Όπως γνωστοποίησε η γυναίκα, έμεινε στο σπίτι επί 15 μέρες μετά τη δολοφονία, αποφάσισε, όμως, να πάρει τα πράγματά της και να φύγει όταν η μυρωδιά της σορού είχε αρχίσει να γίνεται αποπληκτική. Στη συνέχεια άρχισε να μένει σε ξενοδοχεία.

Η Γερμανίδα, παραδέχθηκε πως είχε δώσει ηρεμιστικά στο θύμα, δεν θέλησε, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που να αποκαλύπτουν το πώς σκότωσε τον σύντροφό της.

Η συλληφθείσα, υποστήριξε ότι τσακώθηκαν και ότι η αιτία του καυγά τους ήταν η υποψία της ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Τέλος, όπως είπε, έδεσε το πτώμα με σεντόνια γιατί είχε σκοπό να το βγάλει έξω από το σπίτι και να το εξαφανίσει. Είδε, όμως, ότι δεν μπορούσε να το κάνει μόνη της και δεν ήθελε να ζητήσει βοήθεια για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.
 

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»-Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Λυγγερίδη-Από ποιον δόθηκε η εντολή
Άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε η Βουλή
Εικόνες απείρου κάλλους στην Ελληνική Βουλή-Έπεσαν γροθιές ανάμεσα σε πρώην και νυν Βουλευτή
ΒΙΝΤΕΟ: Απόκοσμες εικόνες στην Ελλάδα, λόγω της σκόνης-«Σαν σκηνικό από τον Άρη»
Ανήλικος στην Ελλάδα, έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο μαθητή γυμνασίου-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Πνίγηκε στην αφρικανική σκόνη η Ελλάδα-Βρίσκεται στην κορύφωση του το φαινόμενο