Εντοπίστηκαν άλλοι τρεις νεαροί που φέρονται να παρενόχλησαν σεξουαλικά την Ελένη Τοπαλούδη

Γνωστή είναι πλέον στις αρχές οι τρεις νεαροί που φέρονται να είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά την Ελένη Τοπαλούδη το 2017.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο που ζουν στο ίδιο χωριό της Ρόδου και υποστηρίζουν ότι αυτό που έγινε είχε την «αυστηρή» συγκατάθεση της Ελένης. Οι τρεις αναμένεται να κληθούν άμεσα από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έτσι ώστε να δώσουν κατάθεση.

Ωστόσο, πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε στα μέσα ότι θα τους κατονομάσει, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ αστυνομικοί «χτενίζουν» το διαδίκτυο για να εντοπίσουν το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης, οι 3 νεαροί κατέγραψαν την ώρα της συνεύρεσης και το ανέβασαν στο ίντερνετ.

Η οικογένεια της Ελένης ζητά επίμονα οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, που παραμένει κλειδωμένο, καθώς εκεί εικάζουν οι γονείς της ότι υπάρχει τόσο το βίντεο, όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους όπως από την αρχή έχουν υποστηρίξει.

Επίσης, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ισχυρισμοί των γονέων ότι οι τρεις διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο, καθώς θεωρούν ότι όλοι μαζί δρούσαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει στις ανήθικες προτάσεις τους.

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»