Δολοφονία Τοπαλούδη: Φταίνε οι κακές παρέες, λέει η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τους δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς όπως φαίνεται και οι δύο είχαν παραβατική συμπεριφορά για χρόνια πριν από την τραγωδία και δημιουργούσαν προβλήματα στην τοπική κοινωνία.
 
Τα νέα στοιχεία της δικογραφίας που αποκαλύπτει η Real News δείχνουν πως ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης είχαν προβληματίσει εδώ και καιρό τους δασκάλους τους οι οποίοι χτυπούσαν «καμπανάκι» στις οικογένειές τους, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα όπως λένε οι ίδιοι.
 
Ενδεικτική είναι η κατάθεση της μητέρας του 21χρονου που αποδίδει τα όποια προβλήματα του παιδιού της κατά το παρελθόν στις «κακές παρέες» και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών οι οποίες -όπως της είπε και ο υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ που απευθύνθηκε- «σταμάτησαν την πνευματική του ωρίμανση στην ηλικία κατά την οποία άρχισε τη χρήση».
 
Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του γιου της κατά τις ημέρες μετά τη δολοφονία και πριν αποκαλυφθεί ότι είναι ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη, λέει πως δεν παρατήρησε κάτι διαφορετικό στη στάση του. Επίσης, αναφέρει ότι όταν πλέον τους ειδοποίησαν από το Λιμενικό στη διαδρομή μέχρι το Λιμεναρχείο ο γιος της έκλαιγε και της είπε:«Μαμά, εγώ δεν θα μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα, προσπαθούσα να κλείσω τα αυτιά μου για να μην ακούω».

Ωστόσο, φιλόλογος που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για σχεδόν 2 μήνες στον 21χρονο Ροδίτη όταν ήταν στη Β' Γυμνασίου καταθέτει: «Επρόκειτο για ένα παιδί αρκετά οξύθυμο και νευρικό με συχνές αλλαγές στη συμπεριφορά του και στο συναίσθημά του. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι κάποιες στιγμές σηκωνόταν από τη θέση του και χωρίς λόγο χτυπούσε τη γροθιά στο τραπέζι και κλωτσούσε τις καρέκλες γιατί δεν ήθελε να κάνει μάθημα. Ειδοποίησα τη μητέρα του, όπως είχα καθήκον αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά».
 
Την ίδια στιγμή, η διευθύντρια στο 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου από όπου αποφοίτησε το 2017 ο 19χρονος Αλβανός, αν και δεν ήταν τότε στο σχολείο, λέει ότι «όταν μαθεύτηκε η δολοφονία της κοπέλας ήρθαν στο γραφείο μου κορίτσια από το σχολείο και μου είπαν ότι "από τον Α. έπρεπε να φεύγεις μακριά", δηλαδή ότι ήταν κάποιος που έπρεπε να αποφεύγει κανείς και ότι παρενοχλούσε επίμονα και για πολύ καιρό διάφορα κορίτσια μέσω messenger στο Facebook».

Δειτε Επισης

Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου