Σοκάρουν στα όσα περιγράφει ο πατέρας της 19χρονης που βιάστηκε από τον δολοφόνο της Ελένης

Την παγιδεύσανε, την χτυπήσανε κι έκαναν ό,τι έκαναν, λέει ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από τη Ρόδο που έπεσε κι αυτή θύμα των άρρωστων ορέξεων του δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη.
 
Μιλώντας στο δελτίο του Star, περιγράφει όλη την περιπέτεια του παιδιού του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες: «Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον Αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο. Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να του πεις ναι θα πει, δεν θα πει όχι.

»Την παγιδεύσανε, την πήγανε σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να του κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε εκείνος, αλλά δεν ήθελε η κόρη μου αλλά τη χτύπησε κα το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε ο άλλος ο αθίγγανος.
»Κανένας δεν ξέρει αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δύο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις».
 
Μόλις πριν από τρεις ημέρες η μεγάλη της αδερφή μπόρεσε να μάθει τι έγινε και η 19χρονη ήταν εδώ και καιρό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με την βοήθεια ενός άντρα του λιμενικού, πήγαν μαζί στην Ασφάλεια και κατέθεσαν τα πάντα.
 
Όπως αποκαλύφθηκε ο 20χρονος Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, είχαν βιάσει τη 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»