Το μοιραίο τηλεφώνημα που εξόργισε τον πατέρα της Αγγελικής και το φονικό αποτέλεσμα

Ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αγγελική Πέτρου από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε με τον πατέρα της στο πατρικό της στην Κέρκυρα, φέρεται ότι ήταν η «σπίθα» που άναψε τον μοιραίο διαπληκτισμό, με το φονικό αποτέλεσμα.

Η υπεράσπιση του 52χρονου παιδοκτόνου ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχε κακοποιήσει την κόρη του στο παρελθόν και πως το εν λόγω τηλεφώνημα, από τον Αφγανό σύντροφό της, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, ήταν η αφορμή για να χάσει τον έλεγχο.

Κατά την ίδια πηγή, ο 52χρονος ζήτησε από την κόρη του να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη αρνήθηκε και τότε ξεκίνησε η φονική αντιπαράθεση.
Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια του πατέρα να εξαφανίσει τη σορό, θάβοντάς την στο πίσω μέρος του πατρικού της σπιτιού, η νομική εκπροσώπηση του 52χρονου επικαλείται τη συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρέθηκε ο δράστης, μόλις διαπίστωσε ότι η κόρη του είναι νεκρή.

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 52χρονος παιδοκτόνος συνειδητοποίησε τί είχε κάνει, μετάνιωσε και σκέφθηκε πως πρέπει να παραδοθεί -κάτι που δεν συνέβη, ωστόσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την κόρη του, πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο καθώς και ότι την είχε κακοποιήσει στο παρελθόν.

Ο 52χρονος υποστηρίζει επίσης ότι τον τελευταίο χρόνο είχε χάσει τα ίχνη της 29χρονης Αγγελικής, καθώς δεν επικοινωνούσαν ούτε μέσω τηλεφώνου.

Δειτε Επισης

Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»