Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Παντελίδη

Συντετριμμένος ο κόσμος κατευθύνεται στο σπίτι του Παντελή Παντελίδη και στο μαγαζί του αδερφού του στη Νέα Ιωνία. Ο τραγουδιστής είχε μείνει μέχρι το πρωί στο Teatro Music Hall, όπου έκανε πρόβες, καθώς αύριο είχε πρεμιέρα.
 
Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στη Νέα Ιωνία, στη συμβολή των οδών Σεληνούντος και 28ης Οκτωβρίου, στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Το πατρικό σπίτι του βρίσκεται δύο στενά πιο πάνω από το μαγαζί του αδερφού του. Ο κόσμος, συντετριμμένος δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του 32χρονου τραγουδιστή.

Οι περισσότεροι φωνάζουν ότι τον "φάγανε" με αφορμή το τραγούδι για τα Κατεχόμενα, ενώ γράφουν στίχους και τους αφήνουν έξω από το μαγαζί που διατηρεί η οικογένεια. Η κυρία Ειρήνη, κάτοικος της Νέας Ιωνίας γράφει σε χαρτάκι: "Δώσε χαιρετίσματα Παντελίδη στον Στέλιο Καζαντζίδη".
 

 

 

Όπως μας λένε, είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του Αθηνά, ενώ όλη μέρα ήταν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί ο πατέρας του, Σταύρος.

Ο μικρότερος αδερφός του Κωνσταντίνος, ο οποίος φοιτά στην Δευτέρα γυμνασίου πληροφορήθηκε την τραγική είδηση στο σχολείο. Το σημείο στη νέα Ιωνία επισκέφτηκε και η Ειρήνη Μερκούρη και ο Άκης Πολυχρονόπουλος, οργανοπαίκτης του Δημήτρη Ράλλη.
 
 
Φίλη του αδελφού του, Τριαντάφυλλου μας λέει: "Ήμασταν μεγάλη παρέα. Τον είδα πριν μια εβδομάδα. Πηγαίναμε παντού μαζί παρέα. Τον έκραζαν όμως για τα Κατεχόμενα, τον "φάγανε". Ζήλια. Ήταν ήσυχο παιδί, πάντα στη νέα Ιωνία με την παρέα του, ποτέ δεν ψωίιστηκε. Τώρα όμως; Τι έχουν να πουν;"
 
Μια γυναίκα που διατηρεί περίπτερο κοντά στο σπίτι της οικογένειας, τους είδε το πρωί να τρέχουν πανικόβλητοι από το μαγαζί προς το Ασκληπιείο. Φίλος του αδελφού του τραγουδιστή λέει ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν μαζί με φίλους στο μαγαζί του μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Αποχώρησε από το μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τις πρόβες που έκανε με κατεύθυνση το σπίτι του στη Βούλα.
 
Σημειώνεται πως αύριο θα ήταν η πρεμιέρα του σχήματος που θα συμμετείχε στο Teatro Music Hall μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
 
ΠΗΓΗ: news247
 

Δειτε Επισης

Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Κλειστά την 1η Μαΐου όλα τα Γενικά Καταστήματα-Οι οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος