Τον έψαχναν όλοι με αγωνία στο κινητό

 Σοκ σε Ελλάδα και Κύπρο προκάλεσε η τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μετά από τροχαίο δυστύχημα.
 
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και εκπρόσωπος του Ασκληπιείου Βούλας, όπου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου τραγουδιστή. 

Όπως ανέφερε, αναγνωρίστηκε από Α’ βαθμού συγγενείς του.  Τα ακριβή αυτιά του θανάτου του θα εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νεκροτομής.   
 

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:20 το πρωί στη Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.
 
Το αυτοκίνητο τύπου τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής  κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
 
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο προσέκρουσε στις μπάρες, με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
 
Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Όπως μεταδίδεται, ο τραγουδιστής δεν είχε επάνω του έγγραφα που να πιστοποιούν της ταυτότητά του, Ωστόσο, οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ τον αναγνώρισαν. Το όχημα επέβαιναν δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες τραυματίστηκαν. Μια εξ αυτών, η οποία είχε τις αισθήσεις της, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη.
 
Οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελίδη  μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό με θλαστικά τραύματα, η μία σε πιο σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά του τον αναζητούσε για αρκετές ώρες.
 
"...κόλλησε το γκάζι" 
Η είδηση του θανάτου του έρχεται μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα του τραγουδιστή στο «Teatro».  Μόλις μία μέρα πριν από το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή, ο άτυχος τραγουδιστής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής μήνυμα: «Premiera" plhsiazei,Kollhse to gkazi, #‎kiegwsagapw». Οι στίχοι αυτοί προέρχονται από το τραγούδι του «Κι εγώ σ' αγαπώ», το οποίο λέει: «Πώς λες σ' αγαπώ, αφού δεν σε νοιάζει; Πονάω καιρό, τώρα δεν αλλάζει, πώς λες σ' αγαπώ, τοίχος πλησιάζει, πονάω καιρό, κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ' αγαπώ…».
 
 Τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του σάλου που είχε προκληθεί για το τραγούδι του με αναφορά στα Κατεχόμενα. Μάλιστα, όπως ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει μέσω facebook, είχε αποφασίσει να αποσύρει το εν λόγω τραγούδι από το δίσκο του.  
 
Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να «κυνηγήσει» το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.
 
Το 2011 έκανε πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα επιτυχία όταν ανέβασε στο YouTube ένα τραγούδι το οποίο αμέσως έγινε viral χαρίζοντάς του τη φήμη και ανοίγοντάς του την πόρτα της δισκογραφίας.
 
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.
 
Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει τον τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.  
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΣΥ η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου