Μια ανείπωτη τραγωδία: Ο θάνατος του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη

Μερικές φορές, τα πιο ανείπωτα πράγματα λέγονται με τον πιο λιτό τρόπο. Έτσι, τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη ανακοίνωσε με λιτό αλλά δραματικό τρόπο το Ίδρυμα Κόκκαλη.

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη.

Σε τέτοιες μεγάλες τραγωδίες, όταν χάνεται ένας νεός και ταλαντούχος άνθρωπος όπως ο Σωκράτης Κόκκαλης, τα λόγια είναι λίγα και φτωχά. 

Ποιός ήταν ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιούς του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών κατόπιν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ κατείχε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot.

Πριν αναλάβει τη θέση αυτή, το 2010 είχε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive, ενώ προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό και αθλητικό κόσμο

“H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την θλίψη τους για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior εξέφρασαν το Δ.Σ. της Super League και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Ολυμπιακό.

“O πρόεδρος της Super League Ευ. Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα συλλυπητήρια τους για τον τραγικό θάνατο του 34 χρονου εξέφρασαν βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΣΥ. “Όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει τόσο ξαφνικά από την ζωή τα λόγια είναι φτωχά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του” ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Για τον αδόκητο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Δειτε Επισης

Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας-Αισθητοί και στην Αττική
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»