Σοκ στη Ελλάδα: Ηλικιωμένος βίαζε 13χρονη εκμεταλλευόμενος την οικονομική της κατάσταση

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ηλικιωμένος για διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου βίαζε μαθήτρια όταν ακόμη ήταν μόλις 12 χρόνων, εκμεταλλευόμενος την άθλια οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και δίνοντας στο παιδί χαρτζιλίκια από 2 μέχρι 10 ευρώ! Το δράμα της 13χρονης σήμερα, έγινε αντιληπτό από γείτονα της οικογένειας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που απομάκρυνε αρχικά το παιδί από τον 81χρονο και στη συνέχεια ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές.
 
Η υπόθεση ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας, ύστερα από την καταγγελία γείτονα, που αρχικά έκρινε ύποπτες τις επαφές που είχε η ανήλικη με τον 81χρονο, όταν ο τελευταίος οδηγούσε την 13χρονη στο γραφείο του και στη συνέχεια κλείδωνε τις πόρτες από μέσα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου αφορά την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ενδεχομένως το κατηγορητήριο να επεκταθεί στην ανάκριση.
 
Όπως αναφέρεται στο ανατριχιαστικό κατηγορητήριο της αστυνομίας, στο οποίο περιγράφονται όσα ο 81χρονος έκανε στην ανήλικη και η ίδια επιβεβαίωσε με κατάθεσή της παρουσία παιδοψυχολόγου, από το 2016 όταν το παιδί ήταν μόλις 11 χρόνων, ο ηλικιωμένος το είδε στη γειτονιά και αντιλήφτηκε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Το ξεγέλασε με 2 ευρώ για να το βιάζει», έλεγαν στο protothema.gr πηγές που γνωρίζουν λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η παιδική αθωότητα της 11χρονης μαθήτριας δημοτικού τότε δεν έφτασε να αντιληφτεί το κακό που της προκαλούσε ο 81χρονος. Εκείνος συνέχιζε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με τη δικογραφία, δίνοντας στο παιδί διαρκώς μικροποσά, καθώς γνώριζε ότι τα είχε ανάγκη, αρκεί να τον ακολουθούσε στο γραφείο του.
 
Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Είναι μία οικογένεια θύμα της κρίσης», έλεγαν αστυνομικοί, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα που παραπέμπει σε εγκατάλειψη των παιδιών. Είχαν όμως μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο 81χρονος που έδινε χαρτζιλίκι στη μικρή και την εκμεταλλευόταν με τον πιο άθλιο τρόπο. Έφτανε μάλιστα σε σημείο να παίρνει ο ίδιος ενισχυτικά χάπια για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις φρικτές σεξουαλικές ορέξεις του, με θύμα το κοριτσάκι.
 
Η δικογραφία ήδη βρίσκεται στην Εισαγγελία για να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος του 81χρονου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή