Γλέντι με ποτό, τσιγάρα και μπουζούκια στα Επείγοντα του νοσοκομείου της Λέσβου

 
Είθισται το Νοσοκομείο ως ένας ευαίσθητος χώρος υγείας, να χαρακτηρίζεται από αποστειρωμένη καθαριότητα και απόλυτη ησυχία, αφού εκεί καταλήγουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη απο περίαθλψη και ηρεμία.

Ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί ν’ ανοίξει η πόρτα και να μεταφέρουν κάποιο θύμα τροχαίου, έναν εμφραγματία κλπ.

Εδώ όμως, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Τα Νέα της Λέσβου" το προσωπικό δεν πήρε απλά μια γεύση από τις γιορτές των Χριστουγέννων που πέρασαν, αλλά πραγματικά του έδωσε και κατάλαβε!

Τα παραπάνω κατήγγειλαν αναγνώστες της εφημερίδας, που έστειλαν και  βίντεο τα οποία είχαν αναρτήσει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook, δείχνοντας να μην έχουν αντιληφθεί τη σημασία του χώρου και του δικού τους ρόλου.
 


Όπως γράφει εφημερίδα, μια από αυτές τις γιορτινές μέρες που πέρασαν, το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, οργάνωσε ένα γλέντι που θα το ζήλευε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Μπουζούκια, τουμπερλέκια, ντέφια, οι ρετσίνες και οι μπίρες να ρέουν σε αφθονία και τα τσιγάρα ν’ ανάβουν το ένα πίσω απ’ το άλλο. Οι χώροι του ΤΕΠ μετατράπηκαν σε «κουτούκι»  με ζωντανή μουσική, φαγητά, ποτά, τσιγάρα και γιατρούς, νοσηλευτές, σεκιουριτάδες, μέχρι και… ένας ασθενής με κουβέρτα και το τσιγάρο στο χέρι, να διασκεδάζουν!
 
Το εντυπωσιακότερο όλων όμως, τα βίντεο από το γλέντι σε νυχτερινή βάρδια του Νοσοκομείου, δεν τραβήχθηκαν από κάποιο επισκέπτη ή κάποιο ασθενή, αλλά από τους ίδιους τους γλεντζέδες την ώρα που χόρευαν, έπιναν και μάλιστα τα ανέβασαν και στους λογαριασμούς τους στο facebook,  έτσι για να δουν και οι πολίτες και να κάνουν το σταυρό τους, γιατί δεν τους συνέβη τίποτα έκτακτο και δεν  χρειάσθηκε να… πέσουν στα χέρια της συγκεκριμένης βάρδιας, εκείνο το βράδυ.

 
Μάλιστα στη διάρκεια του γλεντιού ακούγονται σε διάφορα σημεία οι εργαζόμενοι να σχολιάζουν την κατάσταση, λέγοντας «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή», ή μια άλλη εργαζόμενη που χορεύει ζεϊμπέκικο, σε τσακίρ κέφι ακούγεται να λέει «για X-ray είμαστε τώρα».

Στο πρωτοφανές event στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, τα γλέντια όπως φαίνεται από τα βίντεο, εξελίσσονται παντού, μέσα σε γραφεία όπου έχουν στρωθεί τα φαγητά και τα μπουκάλια με τα ποτά,  ενώ χορεύουν στους διαδρόμους, στους χώρους υποδοχής ασθενών. Μάλιστα πάνω στο χορό αντί για πιάτα ή χαρτοπετσέτες, μια εργαζόμενη πετάει κυπελάκια που χρησιμοποιούνται για εξετάσεις.
 
 
Πηγή: nealesvou.gr, koutipandoras.gr
 

Δειτε Επισης

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών
Στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών-Συζητά θετική ατζέντα
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας Ροζ Πάνθηρες-Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα
Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής-«Δεν με υπερασπίστηκαν το κόμμα μου και η ΕΕ»
Σε τρεις ρίχνει την ευθύνη ο Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του-Οι εξηγήσεις Γεωργιάδη
Τι ποσοστό θέλει στις Ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης και σε ποια κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε πυρά
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»
Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο